Sporturi

Nick Kyrgios, urmaşul lui Ilie Năstase?! Se ţinea doar de scandaluri, însă acum reuşeşte lovituri din altă lume! VIDEO FABULOS

04.08.2019 | 14:19
Nick Kyrgios urmasul lui Ilie Nastase Se tinea doar de scandaluri insa acum reuseste lovituri din alta lume VIDEO FABULOS

Nick Kyrgios, supranumit și copilul teribil din tenis a făcut un meci uriaș împotriva lui Stefanos Tsitsipas și s-a calificat în finala turneului de la Washington. Australianul de 24 de ani va juca pentru un al doilea titlu de turneu ATP 500, după ce în luna martie s-a impus la Acapulco. Lumea tenisului l-a comparat cu Ilie Năstase pe Kyrgios, până acum mai mult din cauza temperamentului şi a declaraţiilor, însă iată că deja şi loviturile de senzaţie au început să apară. La Washington, australianul a făcut cu adevărat spectacol, cu puncte pe care niciun jucător de tenis n-ar fi îndrăznit să le realizeze!

Nick Kyrgios, copilul teribil din tenis a făcut un meci uriaș și s-a calificat în finala de la Washington

Nick Kyrgios, locul 56 mondial, nu degeaba este poreclit „copilul teribil al tenisului” pentru că sâmbătă l-a învins pe Stefanos Tsitsipas, după un meci uriaș în care a oferit niște lovituri aproape imposibile și s-a calificat în finala turneului de la Washington. Australianul și-a învins adversarul clasat pe locul 6 ATP în trei seturi, scor 6-4, 3-6, 7-6 (7). În finală, Nick Kyrgios va da peste rusul Daniil Medvedev care a trecut în două seturi de neamțul venit din calificări, Peter Gojowczyk, scor 6-2, 6-2.

Rebelul australian a făcut spectacol în semifinală și i-a ridicat de multe ori pe spectatori în picioare prin execuțiile sale impresionante. Nick Kyrgios este al doilea cel mai bine clasat jucător de tenis australian din istorie, după Lleyton Hewitt.

Australianul este considerat unic în tenis

Nick Kyrgios este considerat de foarte mulți specialiști un jucător de tenis unic prin spectacolul pe care îl face la meciuri și pentru momentele în care îi face pe spectatori să se ridice în picioare, datorită stilului său de a face show. În setul secund al meciului cu grecul Stefanos Tsitsipas, acesta a făcut o criză de nervi după ce a risipit avantajul de 2-0, certându-se cu arbitrul și cu câțiva suporteri. Mai mult decât atât, australianul și-a rupt și două rachete în acele momente tensionate.

Un alt moment hazliu s-a petrecut însă în momentul în care Apostolos Tsitsipas, tatăl și antrenorul lui Stefanos Tsitsipas, i-a trimis un rucsac cu încălțăminte fiului său chiar prin intermediul lui Nick Kyrgios. Australianul i-a trimis rucsacul grecului, așezându-se în genunchi, într-un moment savurat din plin de publicul american.

  • 56 este locul ocupat de Nick Kyrgios în clasamentul ATP
Tags: