Fotbal international

Nicolae Dică a ironizat CFR Cluj: “Uitaţi-vă cu cine au jucat! Campioana a schimbat deja 2 antrenori”

31.08.2018 | 15:41
Nicolae Dica a ironizat CFR Cluj Uitativa cu cine au jucat Campioana a schimbat deja 2 antrenori

Nicolae Dică a ratat calificarea în grupele Europa League în dauna lui Rapid Viena. Chiar dacă FCSB a câştigat returul cu austriecii, scor 2-1, Rapid s-a calificat mai departe datorită victoriei din tur cu 3-1. Totuşi, la conferinţa de presă de după meci, Dică nu a uitat nici de rivalii de la CFR Cluj pe care i-a ironizat pentru înfrângerea cu Dudelange.

“Păi ne putem compara noi cu CFR Cluj? Uitaţi-vă cu cine au jucat ei şi cu cine am jucat noi. Noi am întâlnit o echipă cu un buget de 30 de milioane de euro pe an şi ei au jucat cu echipa campioană din Luxemburg”, a spus Dică.

Nicolae Dică a ironizat CFR Cluj: “Campioana a schimbat deja 2 antrenori, deci orice e posibil”

Săgeţile antrenorului de la FCSB nu s-au oprit şi el a vorbit despre cele două schimbări de antrenor din ultima lună la CFR Cluj: “La noi totul este posibil. Nu are nimeni postul asigurat. Echipa campioană a schimbat deja 2 antrenori, deci este posibil orice”, a comentat Dică.

CFR Cluj a suferit o umilinţă istorică, fiind eliminată de Dudelange, campioana din Luxemburg. Formaţia din Ducat s-a impus în ambele manşe, 2-0 acasă şi 3-2 la Cluj. Eşecul i-ar putea fi fatal lui Toni Conceicao, care ar putea pleca de la CFR Cluj după o lună de zile, după ce l-a înlocuit în startul campionatului pe Edi Iordănescu. Aşa cum FANATIK.RO a anunţat, Ionel Ganea are cele mai mari şanse să îl înlocuiască pe Toni Conceicao pe banca tehnică de la CFR Cluj. Ultima dată, “Ganezul” a fost antrenorul lui ACS Poli Timişoara.

Nicolae Dică a ironizat CFR Cluj. Fotbalistii stelisti la o fotografie de grup inaintea meciului de fotbal dintre FCSB si Rapid Viena, din cadrul Ligii Europa, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, joi 30 august 2018.
Nicolae Dică a ironizat CFR Cluj. Fotbalistii stelisti la o fotografie de grup inaintea meciului de fotbal dintre FCSB si Rapid Viena, din cadrul Ligii Europa, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, joi 30 august 2018.

Nicolae Dică a ironizat CFR Cluj! FCSB, la Voluntari pe teren propriu

De cealaltă parte, Nicolae Dică este unul dintre cei mai longevivi antrenori din Liga 1. Ajuns la FCSB la începutul stagiunii precedente, Dică a rezistat pe post în ciuda faptului că a ratat titlul în sezonul trecut şi grupele Europa League în acest an. Cel mai longeviv antrenor din fotbalul românesc este Gică Hagi, care pregăteşte formaţia Viitorul, pe care o şi patronează, din anul 2014.

Becali l-a absolvit pe Nicolae Dică de vreo vină la eşecul din Europa cu Rapid Viena. În schimb, patronul l-a luat la ţintă pe Andrei Vlad, portarul care a greşit la golul calificării austriecilor: “Are vreo vină Dică când bagă un portar mingea în poartă? Dică era calificat! Vina e a mea că trebuia să mai luăm un portar sau să-l ţinem pe Stăncioiu, el crede că e la dans, cu ăsta nu luăm campionatul. Dă-i încolo de bani, coeficientul este problema. Va fi foarte greu acum în grupe pentru că pierdem coeficient, ai văzut ce a păţit Craiova, cazi cu balauri. Nu mă interesează pe mine de alţii, mă interesează de mine”, a  spus Becali.

Pentru FCSB au rămas doar obiectivele de pe plan intern: campionatul şi Cupa României. Roş-albaştrii sunt lideri în Liga 1 cu o singură înfrângere în primele 6 etape, chiar în prima etapă, la Giurgiu. Duminică, de la ora 21:00, FCSB va juca pe teren propriu la Voluntari împotriva lui FC Botoşani. Motivul pentru care roş-albaştrii au vrut să joace la Voluntari este starea proastă a terenului de pe Arena Naţională. Nicolae Dică a dat asigurări la conferinţa de presă că meciul împotriva Botoşaniului va fi singurul disputat la Voluntari pe teren propriu.