Fotbal intern

Nicolae Dică a răbufnit la adresa lui Gigi Becali: “Să se gândească la faptul că am şi eu familie”

22.12.2018 | 23:11
Nicolae Dica a rabufnit la adresa lui Gigi Becali Sa se gandeasca la faptul ca am si eu familie

Nicolae Dică a răbufnit la adresa lui Gigi Becali după ce patronul echipei i-a cerut demisia la finalul meciului FCSB – CFR Cluj 0-2. Antrenorul de 38 de ani a susţinut la conferinţa de presă că a fost deranjat de discursul acestuia şi a anunţat că au fost câteva momente când a vrut să plece de la echipă.

“Nu a fost ok ce a spus patronul despre mine. Ar trebui să se gândească la faptul că am şi eu o familie şi vede ceea ce declară el. Au fost momente când am vrut să plec. Am avut oferte, dar mi-am dorit să câştig campionatul cu FCSB. M-au întors şi anumite persoane. Nu regret nimic. Îmi pare rău că se termină aşa”, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă de la finalul meciului FCSB – CFR Cluj 0-2

Nicolae Dică a răbufnit la adresa lui Gigi Becali. Ce i-a transmis patronul FCSB

Nicolae Dică a răbufnit la adresa lui Gigi Becali la finalul meciului FCSB – CFR Cluj 0-2. La scurt timp după terminarea partidei, patronul vicecampioanei României i-a cerut demisia şi l-a criticat în termeni duri. Finanţatorul roş-albaştrilor a fost nemulţumit de schimbările făcute de antrenorul de 38 de ani.

“I-a luat cineva minţile. Este bătaie de joc din partea lui. Trebuie să-şi dea demisia. Nu cred că mai rămâne. Asta a întrecut orice măsuraă. L-a scos pe Moruţan şi Man şi a intrat Stan. Asta e o nebunie. Eu nu sunt nebun să cer aşa ceva. Probabil a zis că-şi dă demisia şi a vrut să-şi bată joc de mine. Nu mai sunt şanse să rămână. Eu nu sunt nebun, tată. Acum, nu știu, probabil, ce o fi zis: hai să îmi dau demisia, să fac o nebunie din asta. Își bate joc de mine, altceva nu cred. Păi dacă a făcut schimbare aia, înseamnă că a vrut să-și bată joc de mine”, a susţinut Gigi Becali la finalul meciului.