Fotbal intern

Nicolae Dică îl vrea pe Mihai Stoica la FC Argeș: “Am avea nevoie de un om ca el!” + ce spune despre situația de la FCSB

08.08.2019 | 23:02
Nicolae Dica il vrea pe Mihai Stoica la FC Arges Am avea nevoie de un om ca el  ce spune despre situatia de la FCSB

Nicolae Dică, fostul antrenorul de la FCSB, a analizat ultimele întâmplări de la echipă. În prezent tehnician la divizonara secundă FC Argeș, Dică spune că Meme Stoica, cel care a plecat de la vicecampioană din cauza problemelor familiale pe care le are, va fi foarte greu de înlocuit de Becali, dat fiind rolul său la club. Mai mult, Nicolae Dică a vorbit și despre Marian Lupu, preparator fizic cu care a lucrat la formația roș-albastră, dat afară de Becali în această vară.

Nicolae Dică analizează situația de la FCSB

Nicolae Dică susține că și-ar dori să lucreze din nou cu Meme Stoica, de data aceasta în Liga 2, la FC Argeș. Antrenorul piteștenilor crede că Stoica, care și-a dat demisia de la FCSB, ar ajuta echipa sa la îndeplinirea obiectivului propus în această stagiune: promovarea în primul eșalon.

La FC Argeș am avea nevoie de un om ca Mihai Stoica, care știe fotbal și ai ce învăța de la el. Era omul de bază al patronului. Era zi de zi lângă echipă, în fiecare zi pe teren, mergea în cantonamente. Nu poate fi înlocuit de patron. Știa tot ce se întâmplă acolo. Organiza tot la bază, comunica cu patronul, îi spunea tot ce se întâmpla. Era foarte respectat la echipă. Orice jucător urmăream, ne uitam împreună”, a declarat Dică la Telekom Sport.

Nicolae Dică este antrenor la FC Argeș
Nicolae Dică este antrenor la FC Argeș

Colaborare perfectă cu Marian Lupu

Nicolae Dică a vorbit și despre cazul Marian Lupu. Preparatorul fizic a fost dat afară de Gigi Becali, fiind considerat principalul vinovat pentru numărul mare de accidentări de la echipă. Fostul antrenor de la FCSB relatează cum a decurs colaborarea cu Lupu.

Când am fost la FCSB, mi-am asumat și pregătirea fizică. Așa cred că e normal ca antrenor. Îmi făceam un ciclu săptămânal în care aveam o discuție cu Marian Lupu. El îmi explica de cât timp are nevoie, mă întreba dacă e ok, iar eu dădeam decizia finală. Așa decurgeau discuțiile”, a explicat Dică.

Actualul antrenor de la FC Argeș a analizat și situația lui Mihai Bălașa. Fundașul a căzut în dizgrația patronului și a fost cedat la Universitatea Craiova, la schimb cu portughezul Thiago Ferreira. Nicolae Dică spune că Bălașa încă este un fotbalist care ar fi putut ajuta FCSB-ul, date fiind prestațiile apărătorului în perioada în care Dică l-a antrenat: „Era în echipa națională, dădea gol la Plzen. E un jucător tânăr, de perspectivă, nu cred că a uitat fotbalul. Dacă eram la FCSB încercam să îl țin

  • 39 de ani are Nicolae Dică
  • În 81 de meciuri a antrenat Dică la FCSB