Sport

Nicolae Dică la FC Argeș. “Vin cu o mare dorință de a face performanță!” Pe ce perioadă a semnat

03.06.2019 | 15:02
Nicolae Dica la FC Arges Vin cu o mare dorinta de a face performanta Pe ce perioada a semnat

FANATIK a dezvăluit că Nicolae a fost a doua opțiune a lui Gigi Becali pentru banca tehnică a FCSB-ului, după Edi Iordănescu, dar antrenorul în vârstă de 39 de ani a refuzat să revină la vicecampioana României și a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu FC Argeș, echipă care va evolua în următoarea ediție din Liga a 2-a.

Nicolae Dică a revenit la FC Argeș

Anunțul că Nicolae Dică a decis să revină la FC Argeș a fost făcut pe pagina oficială a clubului din Liga a 2-a, după ce antrenorul în vârstă de 39 de ani i-a ajutat pe piteșteni să promoveze în liga secundă la finalul sezonului 2016 – 2017, moment în care a ales să plece la FCSB. Nicolae Dică are ca obiectiv promovarea în Liga 1 Betano în vara anului 2020.

“Bine ai revenit, Nicolae Dică!
Conducerea clubului nostru a ajuns la un acord cu Nicolae Dică pentru postul de manager general al echipei FC Argeș. Acesta a semnat un contract pe trei sezoane, obiectivul fiind promovarea în Liga 1. Nicolae Dică este antrenorul cu care Piteștiul a reușit în sezonul 2016 – 2017 promovarea în liga secundă”, apare pe pagina oficială a celor de la FC Argeș.

Anunțul făcut de FC Argeș

Prima reacție a lui Nicolae Dică

Nicolae Dică a oferit și o primă reacție după ce a semnat contractul valabil pe trei sezoane cu FC Argeș. Fostul antrenor al FCSB-ului susține că este conștient că o să îi fie dificil, dar că își dorește să facă performanță cu echipa din Pitești și să o ducă în primul eșalon fotbalistic din România. Acesta o să fie prezentat oficial la FC Argeș în următoarele zile în cadrul unei conferințe de presă.

“Vin cu inima deschisă la FC Argeș și cu o dorință mare de a face performanță. Am semnat un contract pe trei sezoane cu FC Argeș, iar obiectivul este promovarea în Liga 1. Rolul meu va fi de manager. Va fi o muncă foarte grea pentru că Liga a 2-a este mult mai puternic decât înainte, dar știu la ce mă înham. Vreau să fac performanță la Pitești și să readuc clubul acololo unde îi este locul, în Liga 1”, a spus Nicolae Dică.