Fotbal intern

Nicolae Dică nu e impresionat de FCSB: „Echipa mea din 2017 era mai bună”. Ce jucător ar titulariza

27.04.2021 | 10:59
Nicolae Dica nu e impresionat de FCSB Echipa mea din 2017 era mai buna Ce jucator ar titulariza
Fostul antrenor a comparat lotul de acum cu echipa pe care o avea la dispoziție în 2017. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chiar dacă se află în fruntea clasamentului și păstrează intacte, după trei etape scurse din acest play-off, șansele la câștigarea unui nou titlu de campioană, FCSB nu reușește să-l impresioneze pe Nicolae Dică.

Acesta a comparat actuala echipă cu lotul pe care l-a avut la dispoziție în sezonul 2017-2018, când a stat pe banca tehnică a roș-albaștrilor, iar verdictul e cât se poate de clar.

ADVERTISEMENT

Aveam un lot mai valoros. Echipa mea din 2017-2018 cred că era mai bună, per total, a concluzionat secundul echipei naționale a României, dezvăluind și numele singurului jucător pe care l-ar fi introdus în teren din primul minut dacă ar fi făcut parte din formația de atunci.

Nicolae Dică nu are milă de FCSB: „Echipa mea din 2017 era mai bună”

Eu cred că aveam un lot mai valoros. E o diferenţă destul de mare. Din echipa actuală, poate Olaru să intre în locul lui Teixeira pentru că mi se pare mai marcator.

ADVERTISEMENT

Eventual Vlad cu forma de acum în locul lui Bălgrădean. Echipa mea din 2017-2018 cred că era mai bună”, a declarat Nicolae Dică la Telekom Sport.

Gigi Becali i-a transmis că nu va mai antrena niciodată FCSB

În primul sezon cu fostul său mare atacant pe bancă, FCSB a pierdut titlul în detrimentul celor de la CFR, dar a reușit să se califice în primăvara europeană dintr-o grupă cu Lugano, Viktoria Plzen şi Hapoel Beer Sheva.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Dică a lăsat echipa cu 5 etape înainte de finalul sezonului regulat, la 6 puncte distanță de primul loc, după un parcurs european mult sub așteptări și o dispută cu patronul echipei, nemulțumit că indicațiile nu i-au fost respectate.

Şi acum eu îl simpatizez, dar ce a făcut el acum, a făcut ca Gâlcă. Cum Gâlcă nu va mai fi niciodată la Steaua, şi Dică, ce a făcut…A făcut o greşeală care a făcut-o împotriva lui. E problema lui ce a făcut.

ADVERTISEMENT

Păi dacă îl scoţi pe Moruţan, asta e supărarea mea. Putea să facă orice schimbare, eram în zece, fă ce vrei tu. Numai că îl schimbi pe Moruţan. Moruţan, când a intrat în joc, s-a schimbat jocul.

N-a fost niciun plan. ”Hai să mor pe mâna mea”, cred că a zis, dar el nu murea că eu nu-l dădeam afară niciodată. Nu contează dacă egala. Dumnnezeu i l-a arătat pe cel pe care trebuia să-l scoată”, spunea Gigi Becali după înfrângerea suferită în fața liderului de la acea vreme, CFR Cluj, scor 0-2.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 3,10 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT