Sport

Gigi Becali, sfătuit să-l transfere urgent pe Alibec: „Este singurul care poate face asta”. UEFAntasticul care l-ar refuza imediat pe patronul de la FCSB: „Nici pentru 35.000 de euro”

Gigi Becali a primit un sfat de la un fost jucători important al roș-albaștrilor înainte de preliminariile Champions League. Florin Lovin a vorbit despre o posibilă revenire în fotbal
02.05.2024 | 22:12
Gigi Becali sfatuit sal transfere urgent pe Alibec Este singurul care poate face asta UEFAntasticul care lar refuza imediat pe patronul de la FCSB Nici pentru 35000 de euro
Un fost internațional îi dă sfaturi lui Gigi Becali. Ce jucător ar trebui să aducă patronul roș-albaștrilor la echipa Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat primul titlu după 9 ani, iar Gigi Becali vrea să-și facă echipa de Champions League. Florin Lovin, fostul mare jucător al roș-albaștrilor, a vorbit despre performanța echipei și i-a propus patronului un transfer.

Florin Lovin, sfat pentru Gigi Becali!

Gigi Becali a anunțat transferuri spectaculoase în următoarea perioadă de transferuri. Latifundiarul din Pipera vrea să întărească echipa pe mai toate pozițiile pentru a putea face față și în campionat, dar și în preliminariile cupelor europene.

ADVERTISEMENT

Marele obiectiv al omului de afaceri este calificarea în Champions League. Florin Lovin a vorbit despre titlul câștigat de FCSB și i-a sugerat lui Becali un jucător care ar putea face diferența la echipă. Acesta a precizat:

“Alibec este singurul jucător care poate să vină la FCSB și să te ajute să te bați la cupele europene. Fotbalul nu are cum să-l uite. Dacă el va lua acum vacanța, va sta în vacanță și la EURO. Dacă el când a venit din Qatar s-a antrenat pentru a rămâne în formă, are o șansă”.

ADVERTISEMENT

Florin Lovin a vorbit și despre o posibilă revenire în fotbal. UEFAntasticul a spus clar că nu ar accepta o ofertă de la FCSB sub nicio formă, întrucât a luat decizia de a se distanța de acest fenomen. El a declarat:

“Eu mi-am iubit mai mult familia și am decis la 35 de ani să renunț la fotbal. M-am dus pe zona de business și nu aș da nimic pe viața pe care o am acum. Nici dacă ar veni Becali acum la mine și ar zice: ‘Uite îți dau acum 35 de mii de euro pe lună’, nu aș veni”.

ADVERTISEMENT

“E puțin pentru FCSB în 9 ani să iei un singur campionat”

Florin Lovin a lăudat sezonul făcut de FCSB. Acesta a ținut să precizeze că nivelul celorlalte contracandidate a fost unul scăzut. Lovin a precizat că a rămas dezamăgit de Universitatea Craiova, întrucât nu se ridică la performanțele pe care le așteaptă fanii, deși au condiții foarte bune. Lovin este de părere că sezonul viitor CFR Cluj va fi principala favorită la titlu, odată cu revenirea în Superligă a lui Dan Petrescu.

“(N.r. De ce crezi că a câștigat FCSB titlul?) Adversari mai slabi în primul rând. A fost cea mai constantă, a avut cele mai puține sincope, dar a beneficiat de parcursul dezastruos al CFR-ului, pe alocuri al Farului, și nu mai vorbesc de Rapid.

ADVERTISEMENT

Este o sărbătoare. Chiar îmi doream pentru jucători să se bucure de acest sentiment de a câștiga campionatul, dar e puțin pentru FCSB în 9 ani să iei un singur campionat, totuși, de aceea e bine pentru cei de la FCSB să se bucure. Depinde ce îți propui ca și club.

E cea mai importantă echipă dacă ne gândim la suporteri. E puțin. E clar că din punct de vedere al investițiilor nu poate fi un proiect sustenabil pe termen lung având în vedere cum e condus FCSB-ul. Acest campionat contează din punct de vedere statistic, dar din punct de vedere al dezvoltării clubului, dacă nu-l adaugi lângă o performanță europeană… Jucătorii nu au nicio primă pentru titlu, decât dacă îl leagă de o performanță europeană.

La Craiova sunt unele din cele mai bune condiții din România, dar nu reușesc să depășească acest prag. A fost acel moment când s-au bătut la titlu cu CFR-ul, dar nu au reușit. Odată cu venirea lui Dan Petrescu, CFR redevine favorită la câștigarea campionatului, iar dacă FCSB va avea un parcurs bun în Europa, vor avea de suferit în campionat. De obicei, așa se întâmplă”, a explicat fostul fotbalist.

Lovin, pesimist cu privire la șansele României la EURO

Florin Lovin a vorbit și de șansele naționalei României la Campionatul European din Germania. Fostul internațional a lăudat calificarea realizată de băieții lui Edi Iordănescu, însă e realist și nu crede că România nu va reuși să treacă de grupe.

Acesta a precizat că România va întâlni niște adversari de cu totul alt calibru. Lovin a scos în evidență faptul că adversarii României din grupă au jucători care evoluează în cele mai importante campionate ale Europei.

“Edi Iordănescu scoate maximul din rezultate și din jucători. Avem un stil puțin neplăcut ochiului, dar a fost o calificare meritată. Nu joci împotriva unor adversari slabi, ci sunt la cel mai înalt nivel. Slovacia și Ucraina sunt echipe care au jucători în Premier League. Nu mai vorbim de Belgia.

Eu cred că e o mare performanță că am ajuns la EURO, dar să ne propunem mai mult, să trecem de grupe o pot face doar cei care sunt în interiorul echipei naționale. S-a dovedit că atunci când nimeni nu a crezut în ei, au livrat ceva, au demonstrat.

Eu ca suporter, nu cred că putem trece de grupa asta. Judecând logic, după echipă… ar fi o surpriză să trecem. Se poate, putem face o surpriză, dar nu putem spune cu certitudine. Să zicem din start că vom trece din grupe”, a explicat Florin Lovin la Digi Sport.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori