Fotbal intern

Nicolae Dică, ofertă de la o echipă de tradiţie din România. Ce a răspuns antrenorul

09.03.2019 | 15:15
Nicolae Dica oferta de la o echipa de traditie din Romania Ce a raspuns antrenorul

Nicolae Dică s-a despărţit de FCSB la finalul anului 2018, după ce gruparea roş-albastră a fost învinsă de CFR Cluj pe Arena Naţională, scor 0-2, iar tehnicianul român în vârstă de 38 de ani a fost ofertat de o echipă de tradiţie din România. Astfel, fostul fotbalist ar putea reveni în fotbal la trei luni după ce şi-a reziliat contractul cu vicecampioana României.

Nicolae Dică, ofertă de la o echipă de tradiţie din România

Ziare.com anunţă că Nicolae Dică a fost contactat de oficialii echipei FC Argeş, iar aceştia i-au propus să revină pe banca tehnică a echipei din Piteşti. Conducerea grupării care evoluează în Liga a 2-a intenţionează să renunţe la serviciile lui Emil Săndoi, toate acestea din cauza rezultatelor negative din 2019, iar Nicolae Dică este principala variantă a piteştenilor.

Mai mult, sursa citată mai sus anunţă că Nicolae Dică le-a transmis oficialilor de la FC Argeş că şi-ar dori să revină pe banca tehnică a echipei din Liga a 2-a, dar că nu doreşte să înceapă negocierile până când situaţia lui Emil Săndoi, actualul antrenor al piteştenilor, nu va fi lămurită.

FC Argeş e pe locul 6

FC Argeş se află pe poziţia a 6-a în clasamentul Ligii a 2-a, cu 42 de puncte. Gruparea antrenată de Emil Sădoi a jucat 24 de meciuri, a câştigat 12, a remizat de 6 ori şi a pierdut de 6 ori şi are un golaveraj de 36:21. În runda cu numărul 24, FC Argeş a terminat la egalitate cu Energeticianul, scor 0-0.

Nicolae Dică a stat pe banca tehnică a echipei FC Argeş în perioada ianuarie 2016 – iunie 2017 şi a reuşit să ducă formaţia în Liga a 2-a, dar atunci se numea SCM Argeşul.