Fotbal intern

Nicolae Dică se teme înainte de FCSB – Sepsi. “Echipă agresivă!” Ce zice de Mihai Roman şi Alexandru Stan

18.08.2018 | 12:59
Nicolae Dica se teme inainte de FCSB  Sepsi Echipa agresiva Ce zice de Mihai Roman si Alexandru Stan

Nicolae Dică, antrenorul formaţiei FCSB, se teme înaintea meciului pe care vicecampioana României îl va disputa împotriva celor de la Sepsi, duminică, de la ora 18.00, pe “Arena Naţională”, în etapa a 5-a din Liga 1 Betano. Tehnicianul “roş-albaştrilor” susţine că Eugen Neagoe are o echipă foarte agresivă şi a avut cuvinte de laudă la adresa formaţiei din Sfântu Gheorghe.

Antrenorul FCSB-ului a vorbit şi despre ultimele două transferuri făcute de Gigi Becali în cursul zilei de vineri. Nicolae Dică a explicat de ce l-au ales pe Alexandru Stan, fostul căpitan al echipei Astra Giurgiu şi crede că FCSB va avea nevoie să aibă câte doi fotbalişti pe acelaşi post dacă va reuşi să treacă de Rapid Viena şi să se califice în play-off-ul Europa League. Până la meciul cu austriecii pentru care evoluează şi Andrei Ivan, Nicolae Dică e îngrijorat pentru partida cu Sepsi.

Nicolae Dică se teme înainte de FCSB – Sepsi

“În meciul cu Craiova şi-au creat multe ocazii şi au câştigat meciul. E o echipă agresivă, o echipă de care mie îmi place foarte mult. O să vedem cum o să fie meciul de mâine seară şi cum se vor pregăti cei de la Sepsi. Trebuie să câştigăm cele trei puncte pentru că avem ca obiectiv principal câştigarea campionatului.”

…despre Mihai Roman şi Alexandru Stan: Sunt jucători cu experienţă care au multe jocuri în Liga 1 şi sper să ne ajute. Aveam nevoie de jucători cu experienţă şi am ales din Liga 1 pentru că ei cunosc fotbalul de aici. Aveam nevoie de un jucător pe partea stânga pe care să-l cunoaştem foarte bine. Ei sunt doi jucători cu experienţă. Noi nu aveam fundaş stânga pentru meciul cu Rapid Viena şi de asta l-am ales pe Alexandru Stan, iar Roman are experienţă în cupele europene şi în Liga 1 şi cred că o să ne ajute. Eu sper să reuşim să ne calificăm în grupele Europa League, iar atunci o să avem nevoie de dubluri pe posturi pentru că o să fie foarte greu să joace aceiaşi jucători din trei în trei zile.”

…despre Julio Baptista: “E un nume mare, dar el nu a mai jucat de un an şi jumătate. E un jucător fabulos care a jucat la Real Madrid, da nu ştiu cum va juca în acest moment.”

…despre accidentarea lui Dragoş Nedelcu: “Are o fractură, nu este foarte gravă, dar trebuie să poarte această mască două săptămâni.”

Antonio Jakolis e în lot pentru meciul cu Sepsi. Daniel Benzar refuză să plece la FC Voluntari

Nicolae Dică la finalul partidei Astra Giurgiu - FCSB 1-0
Nicolae Dică în meciul Astra – FCSB 1-0

…despre plecarea lui Antonio Jakolis la Al Shabab: “Este în lot pentru meciul de mâine cu Sepsi, este la echipă şi o să vedem zilele următoare. El trebuie să fie concentrat pentru că este la echipă în acest moment.”

Nicolae Dică a confirmat informaţia oferită de FANATIK.RO în urmă cu 11 zile, conform căreia Daniel Benzar, mijlocaşul FCSB-ului, refuză să plece la FC Voluntari, deşi cele două cluburi au ajuns la un acord pentru transferul său. “A fost o discuţie că va merge la Voluntari, dar jucătorul nu s-a înţeles cu cei de acolo, deşi cluburile s-au înţeles şi în proporţie de 90% trebuia să plece acolo.”

…despre Rapid Viena: “M-am uitat pentru că am fost foarte curios să vadă cum au jucat cei de la Rapid Viena cu Slovan Bratislava. Sunt o echipă puternică şi au un joc diferit faţă de cei de la Hajduk, dar acum ne gândim la meciul cu Sepsi. Patronul este optimist mereu, dar o să avem două meciuri foarte dificile.”

…despre Florin Tănase:Nu am discutat despre schimbarea căpitanului. Are o problemă de la meciul cu Split, el avea la gambă probleme înainte cu două săptămâni şi nu o să fie apt pentru următoarea perioadă.”