Fotbal intern

Nicolae Dică vrea bani ca să plece de la FCSB. “Nu o să îi dau nimic!”

22.12.2018 | 23:22
Nicolae Dica vrea bani ca sa plece de la FCSB Nu o sa ii dau nimic

Gigi Becali i-a cerut demisia lui Nicolae Dică la finalul meciului FCSB – CFR Cluj, scor 0-2, din etapa 21, iar latifundiarul din Pipera a dezvăluit că antrenorul vicecampioanei României nu doreşte să renunţe la contractul cu vicecampioana României deoarece doreşte bani.

Latifundiarul din Pipera susţine că Nicolae Dică vrea să primească 60.000 de euro pentru a pleca de la FCSB, dar că nu doreşte să-i plătească această sumă sub nicio formă şi a explicat de ce. Mai mult, Gigi Becali a dezvăluit că nu avea de gând să-l dea afară pe antrenor, dar decizia de a-l scoate pe Olimpiu Moruţan i-a fost fatală.

Câţi bani vrea Nicolae Dică de la FCSB pentru a pleca

“Eu mi-am spus părerea. Eu m-am supărat pentru că eram conduşi, dar l-ai scos pe Moruţan, care a intrat ok. Aţi văzut că nu am făcut eu schimbările… Eu am cerut o altă schimbare! Aşa este. Am cerut o schimbare cu mult înainte să fie roşu. Am vrut să intre Rusescu în locul lui Nedelcu. A făcut Dică nişte calcule de l-a scos pe Moruţan… Putea să facă ce vrea el, dar nu să îl scoată pe Moruţan. Putea să facă orice schimbare, dar nu asta. Şi-a bătut joc de copilul ăla şi nu accept. Nu avea de ce să facă asta. Pentru ce? A scos doi atacanţi şi a băgat unul şi un fundaş. Nici Man nu a jucat rău. Nu contează asta! Nu am nicio treabă, dar ca să vedeţi că nu fac eu schimbările. 

Eu am vrut să fiu sincer cu voi şi să nu fiu ridicol. De acum înainte nu o să mai răspund. Nu mai zic nimic din casa mea. El va avea o discuţie cu mine… Ştiţi ce vrea? Eu i-am dat lui Dică 140.000 de euro ca să îşi ia casă şi a mai rămas cu 60.000. Acum el mai vrea bani… El nu vrea să îşi dea demisia ca să îşi ia banii. Eu aşa cred că e frumos. Poate să plece aşa pentru că nu e frumos. O să îi zic să aibă caracter şi să plece. Mai are de luat vreo 60.000 de euro… Noi astăzi trebuia să câştigăm meciul ăsta. Nu are rost să spun mai multe pentru că nu e frumos să vorbesc de alte echipe, dar CFR Cluj a fost dominată de Viitorul în etapa trecută”, a spus Gigi Becali pentru Digi Sport TV.