Sport

Cum arată Nicolae Negumereanu după lupta nebună cu Kennedy Nzechukwu: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru victorie! Cinci zile am fost bolnav”. Video

Nicolae Negumereanu (27 de ani) este de neoprit în UFC. Românul a obținut a treia victorie la rând în cea mai tare promoție de MMA din lume, după un meci dramatic cu nigerianul Kennedy Nzechukwu (29 de ani).
06.03.2022 | 14:50
Cum arata Nicolae Negumereanu dupa lupta nebuna cu Kennedy Nzechukwu Ii multumesc lui Dumnezeu pentru victorie Cinci zile am fost bolnav Video
Nick Negumereanu, dupa victoria cu Kennedy Nzechukwu. FOTO: Twitter Erik Verduzco
ADVERTISEMENT

Nicolae „Nick” Negumereanu este omul momentului în sporturile de contact. Brașoveanul în vârstă de 27 de ani l-a învins pe Kennedy Nzechukwu la UFC 272 și a obținut astfel a treia sa victorie în cea mai importantă promoție de Arte Marțiale Mixte din lume. Negumereanu a suferit cumplit pentru succesul obținut în fața adversarului din Nigeria.

Nicolae „Nick” Negumereanu, a treia victorie la rând în UFC! Meci nebun cu Kennedy Nzechukwu

Duminică, 6 martie, Nicolae Negumereanu a intrat a patra oară în cușca UFC, din care a ieșit învingător pentru a treia oară în carieră. Brașoveanul s-a bătut ca în „Șapte păcate” cu Nzechukwu, meciul fiind unul pe muchie de cuțit.

ADVERTISEMENT

În ultima rundă, nigerianul a pierdut un punct deoarece i-a băgat degetul în ochi sportivului nostru. Cu toate acestea, africanul a fost la un pas să recupereze și să îl facă K.O. pe Negumreanu, dar românul a rezistat cu brio.

La finalul celor trei reprize, luptătorul român a primit votul a doi dintre cei arbitri și astfel a reușit să ridice încă o dată victorios drapelul tricolor deasupra capului. Lupta lui Negumereanu a avut loc pe cardul preliminar al galei UFC 272, care a avut ca main event un meci așteptat de toți fanii acestui sport, Colby Covington vs. Jorge Masvidal.

ADVERTISEMENT

Negumereanu, desfigurat după lupta cu nigerianul

În ciuda victoriei, Nicolae Negumereanu a ieșit destul de șifonat din lupta cu Kennedy Nzechukwu. Brașoveanul a venit la declarații cu fața tumefiată, declarând că, pentru acest meci, a trebuit să se pregătească în condiții extrem de grele.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru victoria asta. În ultimele 20 de zile am fost supus la multe încercări. Cinci zile la rând am fost bolnav și din acest motiv am obosit mai repede și am devenit mai lent în timpul luptei.

ADVERTISEMENT

A fost foarte dificil, mai ales în runda a doua. Energia mea era la pământ, mai ales din cauza ochilor. Dar am avut încredere în Dumnezeu și am fost plin de emoții în timp ce așteptam decizia arbitrilor. Nu am avut cea mai bună condiție fizică pentru acest meci, iar acest lucru a fost cel mai dificil obstacol de trecut în lupta asta.

Vreau să rămân în continuare aici, în Las Vegas, deoarece am parte de cele mai bune condiții și cu siguranță voi deveni din ce în ce mai bun”, a declarat Nicolae Negumereanu.

ADVERTISEMENT

  • 12-1 este palmaresul lui „Nick” Negumereanu în MMA
  • 7 victorii prin K.O. a obținut brașoveanul de-a lungul carierei
ADVERTISEMENT