Premier League

Nicolas Pepe, cel mai scump transfer din istoria lui Arsenal, declarație incredibilă: “Chelsea e clubul visurilor mele!”

02.08.2019 | 12:56
Nicolas Pepe cel mai scump transfer din istoria lui Arsenal declaratie incredibila Chelsea e clubul visurilor mele

Atacantul francez Nicolas Pepe a devenit cel mai scump transfer din istoria lui Arsenal, costând 80 de milioane euro, cu 16,5 milioane mai mult decât un alt jucător ofensiv, gabonezul Pierre Emerick Aubameyang, venit de la Borussia Dortmund în iarna lui 2018. Arsenal are acum unul dintre cele mai puternice triouri ofensive din Europa: Alexandre Lacazette, Nicolas Pepe, Pierre Aubameyang.

Nicolas Pepe este cel mai scump jucător al lui Arsenal, dar el iubeşte un alt club din Premier League

80 la sută dintre fanii lui Arsenal sunt de-a dreptul entuziasmați de această forță ofensivă a echipei lor, pe care o consideră superioară și lui Liverpool, echipa creditată până acum cu cel mai bun atac din Premier League și pe care o văd printre cele mai puternice din lume la acest moment. Ceea ce îi face pe fanii tunarilor să înceapă să viseze foarte departe, chiar la revenirea lor, după ani buni, în lupta pentru titlu.

Însă pentru vârful de numai 24 de ani nu Arsenal reprezintă echipa la care și-ar fi dorit să ajungă să joace în Premier League. Sau, cel puțin, așa gândea în urmă cu doi ani, în 2017, când într-un interviu a declarat că un alt club de top este clubul visurilor sale și și-ar dori enorm să ajungă să joace într-o zi. Acest club este tocmai unul dintre marile rivale ale lui Arsenal, Chelsea. “Chelsea e clubul visurilor mele. E singura echipă pentru care mi-aş dori să joc în Anglia”, spunea, într-un interviu pentru France 3, atacantul.

Nicolas Pepe spune că aşa gândea acum doi ani, dar acum e gata să dea totul pentru Arsenal

A fost la un pas să fie dat afară pentru că a furat un baton de ciocolată din magazin

Dar pe atunci Pepe nici nu ajunsese măcar la Lille, echipa unde a explodat în mai puţin de două sezoane şi juca la modesta Angers, iar, evident, nimeni nu îi lua în seamă, pe atunci, vorbele. Mai mult, deja trecuse printr-o mare cumpănă a carierei, pentru că s-a aflat la un pas de a fi dat afară de la Angers, şansa fiind că un antrenor de acolo a pus o vorbă bună, intuind în el un jucător cu mare potenţial.

Pepe şi colegii lui de la echipa de tineret a lui Angers au intrat într-un magazin şi Pepe a furat un baton de ciocolată şi l-a mancat, dar a fost descoperit de paza magazinului şi nu mult a lipsit ca Angers să îl dea afară. Şansa lui a fost antrenorul echipei de tineret, care a simţit că puştiul de 18 ani poate deveni fotbalist bun şi a intervenit, salvându-l de la excludere.