Fotbal international

Nicolo Zaniolo şi-a oficializat relaţia cu Mădălina Ghenea! Mesajele care au făcut deliciul fanilor

29.12.2020 | 12:14
Nicolo Zaniolo şi-a oficializat relaţia cu Mădălina Ghenea! Mesajele care au făcut deliciul fanilor
Nicolo Zaniolo nu joacă, dar a dat marea lovitură în dragoste. E într-o relaţie cu românca Mădălina Ghenea! Foto: Gossip Fanpage.it
ADVERTISEMENT

Despre Nicolo Zaniolo fanii Romei au crezut că acesta va fi urmaşul lui Francesco Totti în echipa galben-roşilor din Cetatea Eternă. Gleznă fină, tehnică excelentă, ruperi de ritm şi şuturi de precizie milimetrică îl recomandau pentru această onorantă preluare de ştefetă de la cel considerat simbolul Romei.

Transferat de la Inter în 2018 împreună cu Davide Santon în cadrul schimbului cu Raja Nainggolan, de la Inter, unde nu apucase să joace nici un meci oficial, Nicolo Zaniolo a explodat numai în tricoul Romei, devenind repede, la 21 de ani, unul dintre favoriţii tifosilor.

ADVERTISEMENT

Jucător foarte înalt, cu o statură impunătoare la 1,90 m înălţime, Zaniolo are marele avantaj că este la fel de bun şi în jocul aerian ca şi în cel cu mingea la picior, din acest motiv fiind considerat un fotbalist complet. La fizicul său Nicolo a devenit foarte repede şi un idol al sexului frumos. Iar acum are şi destul timp pentru aşa ceva, pentru că de mai bine de patru luni se află în recuperare după o accidentare serioasă.

Nicolo Zaniolo şi Mădălina Ghenea şi-au oficializat public relaţia

Ultima sa cucerire este nimeni altcineva decât actriţa şi fotomodelul român Mădălina Ghenea. Relaţia lor a fost confirmată chiar de către cei doi într-un dialog care a făcut deliciul fanilor. Mădălina Ghenea și Nicolo Zaniolo, mijlocașul lui AS Roma, și-au oficializat relația pe rețelele de socializare în cursul zilei de duminică.

ADVERTISEMENT

Mădălina a răspuns unei sesiuni de întrebări din partea fanilor şi în joc a intrat şi mijlocaşul ofensiv al Romei, care i-a pus o întrebare mai directă decât un şut la vinclul porţii adverse: „Pot să te sărut toată ziua? 25 de ore din 24?”, i-a scris fotbalistul care este foarte apreciat în fotbalul din prima ligă din Italia. „Tu ce crezi?”, i-a răspuns fotomodelul.

Bănuielile au apărut acum două săptămâni

A fost suficient pentru ca atât fanii Mădălinei cât şi cei ai lui Nicolo să pună cap la cap lucrurile şi să promoveze pe reţelele de socializare această relaţie dintre două staruri, unul din showbizz şi altul din lumea balonului rotund.

ADVERTISEMENT

Mădălina Ghenea și Nicolo Zaniolo au confirmat, astfel, relația, care a început în urmă cu cel puțin două săptămâni, când cei doi, de asemenea pe rețelele de socializare, au postat o fotografie aproape identică, moment care pentru prima dată a născut bănuiala asupra unei posibile legături între ei.

Mădălina, palmares cu greutate printre masculii planetei

Şi presa din Peninsulă s-a grăbit să pună pecetea oficială. „De acum e oficial”, a scris Gazzetta dello Sport, cotidian care a notat că Zaniolo ar fi într-o relaţie amoroasă cu o femeie cu 11 ani mai mare, care are și o fetiță de patru ani.

Palmaresul relaţiilor în care a fost implicată Mădălina Ghenea de -a lungul anilor cuprinde nume grele: Marco Borriello, Dragoș Săvulescu, alături de care a stat din 2009 până în 2011, Leonardo DiCaprio (2011), Adrien Brody (2011), Gerard Butler (2012 – 2013), Michael Fassbender (2014), Lewis Hamilton (2015), Philipp Plein (2016), Matei Stratan și Leonardo Maria Del Vechio.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri