Fotbal intern

Doliu la Rapid! A murit în timp ce era colindat de Daniel Pancu. Video

22.12.2018 | 16:48
Daniel Pancu şi Nicu Răducan Corsicanu, fanul lui Rapid care a murit în timp ce era colindat de fostul atacant. SURSĂ FOTO: Rapidfans

Doliu în familia Rapidului, după ce Nicu Răducan “Corsicanu” a făcut infarct în timp ce era colindat de Daniel Pancu, antrenorul Rapidului, Ţîră şi Florin Manea, şi a murit în faţa fanilor care au mers alături de tehnicianul echipei din Liga a 3-a. VEZI VIDEO MAI JOS!

Mai mulţi fani ai echipei Rapid Bucureşti au mers alături de mai multe glorii din Giuleşti ca să colinde cei mai cunoscuţi suporteri ai formaţiei din Liga 3-a, iar ziua de sărbătoare s-a transformat într-o tragedie după ce Nicu Răducan “Cosicanu” a decedat în timp ce era colindat.

Nicu Răducan, fanul lui Rapid, a murit în timp ce era colindat de Daniel Pancu

Nicu Răducan, fratele lui Gigi “Corsicanu”, avea 51 de ani. Medicii chemaţi la faţa locului au încercat să îi acorde primul ajutor şi l-au resuscitat timp de o oră, dar nu s-a mai putut face nimic. Astfel, medicii de pe salvare au declarat decesul fostului mare fan al Rapdiului.

Nicu Răducan Corsicanu în timp ce era colindat de fanii lui Rapid

Ce zicea Daniel Pancu înainte de tragedie

“N-am fost cu Steaua, dar am fost în cartier de stelişti. Am fost în Rahova, pentru că ne-am propus să îi colindăm pe toţi cei care au fost şefi de galerie la Rapid. Mă simt fantastic, este o acţiune extraordinară. Acesta este scopul, de a-i vizita pe şefii de galerie, care au fost alături de noi pe frig, pe ploaie, indiferent de vreme. Cei care colindă sunt cei care se ocupă acum de galerie. Vrem să le facem o surpriză celor care s-au retras. Au fost uimiţi, unii au început chiar să plângă”, spunea Daniel Pancu.

Tags: