Fotbal intern

Nimeni n-a scăpat de furia lui Dan Petrescu la meciul cu Academica Clinceni! Cristian Panin, victimă în prima repriză. VIDEO

02.11.2019 | 23:32
Nimeni na scapat de furia lui Dan Petrescu la meciul cu Academica Clinceni Cristian Panin victima in prima repriza VIDEO
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a întâlnit Academica Clinceni în etapa a 15-a din Casa Pariurilor Liga 1, iar jocul din prima repriză l-a scos din minți pe Dan Petrescu. În minutul 22, camerele l-au surprins pe antrenor îmbrâncindu-l pe Cristian Panin, după ce a lovit de câteva ori și scaunul de pe banca de rezerve.

Cristi Panin, victima nervilor lui Dan Petrescu în prima repriză

Dan Petrescu nu s-a ferit să să-și arate furia în timpul meciului cu Academica Clinceni. În prima parte, după o ratare a lui Billel Omrani, tehnicianul celor de la CFR Cluj a fost surprins de camere lovind de câteva ori scaunul băncii de rezerve. Apoi, într-un moment plin de furie, Petrescu l-a îmbrâncit pe Cristi Panin, team-managerul campioanei ( click pentru video cu momentul). Deși surprins de gestul antrenorului, Panin nu a reacționat.

ADVERTISEMENT

Nervii lui Dan Petrescu au rămas pâna la pauză, când a avut un discurs dur în vesitar. Faptul a fost dezvăluit de Ciprian Deac și confirmat de antrenor, care a recunoscut că a avut cea mai agresivă reacție de când este în fotbal.

Discursul de la pauză a lui Dan Petrescu a funcționat, iar clujenii au ieșit mult mai conectați de la cabine. La câteva minute de la reluare, CFR a obținut un penalty, transformat în gol de Emmanuel Culio. Avantajul a fost dublat de Lacina Traore, în minutul 68, iar scorul final a fost stabilit de Ciprian Deac, trei minute mai târziu.

ADVERTISEMENT