Fotbal intern

Nimeni n-a scăpat de furia lui Dică după FCSB – Astra 1-0: „Ne iau la mișto”. Pe cine a criticat antrenorul

04.11.2018 | 23:34
Nimeni na scapat de furia lui Dica dupa FCSB  Astra 10 Ne iau la misto Pe cine a criticat antrenorul
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat cu 1-0 partida jucată pe Arena Națională cu Astra Giurgiu, unicul gol al meciului fiind înscris din penalty de Harlem Gnohere în repriza secundă. 

La finalul partidei, Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a fost extrem de nervos. Nu doar faptul că echipa lui s-a retras în apărare după golul marcat de atacantul francez l-a deranjat pe Dică, ci mai ales starea gazonului.

ADVERTISEMENT

Nimeni n-a scăpat de furia lui Dică după FCSB – Astra

Dică a răbufnit după ce a văzut pe ce gazon deplorabil a evoluat echipa sa, dezvăluind că i-a transmis deja lui Mihai Stoica, managerul sportiv al echipei, să poarte o discuție cu îngrijitorii suprafaței de joc, pentru ca aceasta să se prezinte în condiții decente săptămâna viitoare, când FCSB va evolua pe Arena Națională cu Dinamo, într-un meci considerat în deplasare.

„Nu am jucat doua luni aici ca sa fie gazonul bun si iata cum arata. Am disputat un singur meci cu Voluntari înainte. Nu se poate asa ceva. Ne iau la misto cei care se ocupa de intretinerea gazonului.

ADVERTISEMENT

Chiar am vorbit cu Mihai Stoica, sa discute cu cei care se ocupa de gazon, sa incerce sa-l faca ei cat de bine pot pentru meciul cu Dinamo. Sa gaseasca o solutie. Nu ma gandesc la Dinamo, ma gandesc la echipa mea. Dupa ce ca am sase jucatori accidentati, Morais si Roman nu vor juca nici ei” – a spus Nicolae Dică la o televiziune de sport.