Fotbal intern

Noi detalii despre Iuliu Mureșan! Ce face fostul președinte de la CFR Cluj

19.03.2019 | 08:26
Noi detalii despre Iuliu Muresan Ce face fostul presedinte de la CFR Cluj

FANATIK a anunțat pe 2 octombrie 2018 că oficialii de la CFR Cluj au decis să îl dea afară pe Iuliu Mureșan, iar fostul președinte al campioanei României a dispărut complet din lumea fotbalului românesc. Gabi Mureșan, fostul fotbalist al echipei din Gruia, a oferit noi detalii despre Iuliu Mureșan.

Gabi Mureșan a oferit noi detalii despre Iuliu Mureșan

Gabi Mureșan susține că a discutat cu fostul președinte al campioanei României în urmă cu aproximativ trei săptămâni și că a preferat să rămână acasă și să se odihnească după ce a fost dat afară de la CFR Cluj.

”Eu am vorbit cu el acum trei săptămâni, dar nu l-am întrebat ce face. E clar că e acasă, cred că se odihneşte. I-au ajuns şi lui atâţia ani de bătaie cu unii şi cu alţii. Din păcate, poate nu a mai fost dorit de conducerea nouă”a declarat Gabi Mureşan pentru Telekom Sport.

Iuliu Mureșan și Edi Iordănescu într-o conferință de presă susținută la CFR Cluj.

Marian Copilu i-a luat locul lui Iuliu Mureșan

Locul lui Iuliu Mureșan la gruparea din Gruia a fost luat de Marian Copilu, iar alături de acesta a venit la CFR Cluj și Daniel Stanciu, fostul conducător de la Timișoara și Dinamo, ulima dată în Israel la Hapoel Acra. Mai mult, Bogdan Mara a revenit și el în Gruia, după ce decisese să plece în momentul în care Edi Iordănescu a fost dat afară.

CFR Cluj se află pe prima poziție în clasamentul Ligii 1 Betano după etapa a doua a play-off-ului. Gruparea din Gruia a adunat 33 de puncte și are doi victorii din două meciuri jucate în play-off, iar pe pozișia a doua se află Universitatea Craiova care are 29 puncte.