Sport

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher: “Comunicarea nu este ca şi cea dinainte”

12.07.2019 | 13:12
Noi detalii despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher Comunicarea nu este ca si cea dinainte

Au trecut cinci ani şi jumătate de la accidentul la schi pe care l-a suferit Michael Schumacher în staţiunea franceză Meribel. De atunci, starea fostului pilot Ferrari este un secret. Există foarte puţine informaţii despre recuperarea lui Schumi, dar şi despre cum se simte legendarul pilot german. 

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher: “Comunicarea nu este ca şi cea dinainte”

Fostul director al celor de la Ferrari în perioada în care Schumacher câştiga 5 titluri mondiale cu “Scuderia”, Jean Todt, este unul dintre oamenii care au acceptul familiei de a-l vizita pe marele pilot. Francezul a declarat că familia are mare grijă de pilot, însă a precizat că relaţia dintre cei doi nu are cum să fie ca înainte pentru că există o comunicare mai anevoioasă din cauza accidentului:

“Familia sa se luptă la fel de mult ca el și, desigur, prietenia noastră nu va mai fi niciodată la fel cum a fost deoarece cumunicarea nu mai este cea de dinainte. Tot ce pot să spun este că familia lui are mare grijă de el și Michael continuă să lupte”, a spus Todt.

Soţia lui Michael Schumacher, Corinna, nu permite nici măcar foştilor colegi de la Ferrari să îl viziteze pe fostul pilot: “Doar câteva persoane îl pot vizita pe Schumacher. Soția sa, Corinna, decide cine are permisiunea să îl vadă”, a spus Luca Badoer, în timp ce Rubens Barichello, “locotenentul” lui Schumi în anii 2000 a declarat: “Am încercat o dată, dar familia a refuzat. Mi-au spus că nu mi-aș face bine nici mie, nici lui”

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher Comunicarea nu este ca şi cea dinainte FOTO: Corinna şi Michael Schumacher
Noi detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher Comunicarea nu este ca şi cea dinainte FOTO: Corinna şi Michael Schumacher

Michael Schumacher a suferit o puternică leziune la cap pe data de 29 decembrie 2013 în timp ce se afla în vacanţă la schi în staţiunea franceză Meribel. Chiar dacă purta cască, Schumi a suferit răni grave şi a fost timp de 5 luni în comă. Informaţiile despre starea de sănătate a pilotului sunt extrem de puţine, familia susţinând de mai multe ori că “starea de sănătate a lui Michael este o chestiune de viaţă privată”. 

  • 7 titluri mondiale a câştigat Michael Schumacher
  • 5 ani şi jumătate au trecut de când Schumi a suferit accidentul la schi