News

Noi scene interzise la Ferma! Diana Belbiţă, în centrul atenţiei, la emisiunea de la Pro TV

03.04.2019 | 15:44
Noi scene interzise la Ferma!

Emisiunii ”Ferma”, de pe Pro TV, îi este predestinată continuarea ”Un nou început”, căci de această dată show-ul nu a adus pe micile ecrane doar atribuțiuni ce țin de viața la țară, dificultăți și tensiuni, ci și noi iubiri. Dacă până acum, când venea vorba despre dragoste, erau în centrul atenției Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, acum s-a format un nou cuplu.

Noi scene interzise la Ferma! Diana Belbiță și Marius, în centrul atenției

Se pare că misiunile din Fermă, chiar dacă îi obosesc, nu îui fac pe concurenți să uite de cel considerat și elixirul tinereții: iubirea. În ediția precedentă, s-a jucat ”Adevăr și Provocare”, joc ce scoate la iveală multe, dar care apropie și oamenii. Diana Belbiță și Marius au fost puși să se pupe, iar unul dintre cei care a insistat ca cei doi să se sărute a fost chiar Kamara.

„Vreau să o săruți pe Belbiță acum. Pe gură. E provocarea mea. Trebuie să o săruți pe Belbiță pe gură”, a spus Kamara către Marius. Pentru că au prins ocazia potrivită, căci până acum nu au avut suficient curaj, dar atracția dintre ei era vizibilă, s-au conformat și sărutat.

Noi scene interzise la Ferma! Diana Belbiţă, în centrul atenţiei, la emisiunea de la Pro TV
Diana Belbiţă, în centrul atenţiei, la emisiunea de la Pro TV

”Nu sunt destule paturi în camera comună”

Eu cred că Kamara a mers un pic prea departe cu gândul şi, dacă noi tot am susţinut că suntem doar prieteni, eu şi Marius, a vrut el să vadă dacă e mai mult de atât. Tind să cred că şi eu şi Marius ne-am înroşit în ultimul hal şi cam asta a fost tot”, a spus Diana Belbiță.

Noi scene interzise la Ferma! Diana Belbiţă, în centrul atenţiei, la emisiunea de la Pro TV
După ce s-au sărutat, s-au retras în camera fermierului

Când s-a lăsat seara, cei doi au ajuns în camera fermierului, iar de la un sărut la o scenă de dragoste a mai fost doar un pas. „Nu sunt destule paturi în camera comună, ca să dorm şi eu acolo, aşa că probabil o să dorm tot în camera fermierului. Acum stau şi mă gândesc: cred că rămâne un pat în plus în camera fermierului, chiar dacă dorm şi eu acolo”, a spus Diana Belbiță.