Sport

Nora Mork a revenit pe teren după o pauză de 411 zile! Veste uriașă pentru CSM București

25.03.2019 | 10:55
Nora Mork a revenit pe teren dupa o pauza de 411 zile Veste uriasa pentru CSM Bucuresti

Nora Mork a revenit pe teren după o pauză de 411 zile! Jucătoarea care va îmbrăca tricoul CSM-ului din vară a evoluat pentru Norvegia B într-o partidă cu Fredrikstad şi a marcat cinci goluri. Nu mai puțin de două intervenții chirurgicale a suferit interul dreapta în perioada cât a fost inactivă. Nimeni nu e mai fericit să fiu aici decât mine. Vreau doar să joc handbal tot timpul”, a declarat la finalul partidei, Nora Mork

Nora Mork a revenit pe teren după o pauză de 411 zile!

De altfel, handbalista a anunțat încă de la finalul săptămânii trecute că se va întâmpla ceva important. Jucătoarea a postat pe o rețea de socializare o imagine cu trandafiri şi lalele, însoţită de textul: „Pentru că este o zi specială”. Mork speră acum să revină cât mai repede și într-o partidă oficială. Este foarte dificil de a spune în cuvinte despre ceea ce simt. Este absolut ireal!

Am aşteptat atât de mult acest moment. M-am simţit foarte bine. Corpul a scăpat complet de dureri. Am avut o săptămână plăcută la Oslo. Aştept cu nerăbdare să călătoresc spre Gyor şi să îmbrac din nou echipamentul verde”, a declarat Nora Mork pentru un ziar din Norvegia la puține momente după ce a ieșit de pe teren.

Nora Mork a revenit pe teren după o pauză de 411 zile! Nora Mork
Nora Mork este legitimată în prezent la Gyor

Când vine Nora Mork la București

De remarcat că Nora Mork va mai evolua pentru Gyor până la vară, după care vine la Bucureşti, pentru a juca în tricoul CSM-ului. Interul dreapta s-a accidentat la începutul anului 2018. Mork a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate, într-o partidă din EHF Champions League susţinută cu Nykobing. A urmat o perioadă dificilă de recuperare, dar și o recidivă a accidentării.

Acum, Gyor speră ca Nora Mork să fie în teren la turneul Final Four al Ligii Campionilor din luna mai. O singură condiție trebuie să îndeplinească echipa din Ungaria – e obligată să treacă de Odense în sferturile de finală.

  • 114 meciuri are Nora Mork pentru echipa națională a Norvegiei