News

Noua revistă FANATIK, brandul EXCLUSIVITĂȚILOR! Poster gratuit pentru Mondialul din Rusia!

24.05.2018 | 15:26
Noua revistă FANATIK, brandul EXCLUSIVITĂȚILOR! Poster gratuit pentru Mondialul din Rusia!
NOUL FANATIK îți oferă de vineri, 25 mai, un poster GRATUIT cu programul meciurilor de la Mondialul din Rusia
ADVERTISEMENT

NOUA REVISTĂ FANATIK, brandul EXCLUSIVITĂȚILOReste pe piaţă vineri, 25 mai. Numărul din luna mai este unul cu totul special. NOUA REVISTĂ FANATIK apare la câteva zile după ce s-a decis noua campioană a României, la ediţia cu numărul 100 a Ligii 1. Pe lângă interviuri în exclusivitate, reportaje și dezvăluiri incitante, NOUA REVISTĂ FANATIK din luna mai îți aduce, GRATUIT, un poster cu programul Campionatului Mondial din Rusia. Dacă ți se dă de la chioșc ziarul fără poster, solicită-l imediat și nu pleca fără el!

Posterul FANATIK îți oferă datele, orele (după fusul orar al României) și stadioanele tuturor partidelor din cele 8 grupe, începând cu meciul de deschidere, Rusia – Arabia Saudită, din 14 iunie, ora 18:00, stadionul „Lujniki”, Moscova. Și, în continuare, „împerecherile” din fazele eliminatorii, până la finala cea mare, care se va juca pe 15 iulie, de la ora 18:00, tot pe stadionul „Lujniki” din capitala Rusiei.

ADVERTISEMENT

Nu rata numărul de vineri, 25 mai. NU RATA FANATIK ÎN FIECARE LUNĂ!

Zabivaka este numele lupului ales mascota oficială a Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia. Zabivaka înseamnă
Zabivaka este numele lupului ales mascota oficială a Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia. Zabivaka înseamnă “cel care înscrie”.

NOUA REVISTĂ FANATIK, 48 de pagini, DOAR 5 lei! Plus poster GRATUIT CM!

NOUA REVISTĂ FANATIK face spectacol. Exclusivităţi peste exclusivităţi! Apare o dată pe lună, are 48 de pagini şi COSTĂ DOAR 5 LEI. 

ADVERTISEMENT

NU UITA: în numărul din luna mai, pe lângă subiectele SPECIALE şi EXCLUSIVE, ai şi un poster GRATUIT cu toate datele, orele și stadioanele meciurilor de la turneul final al Campionatului Mondial!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri