Sporturi

Novak Djokovic și-a amintit de finala cu Rafael Nadal de acum șapte ani! ”Aş fi vrut şi eu să am bilet la acel meci”

25.01.2019 | 13:48
Novak Djokovic și-a amintit de finala jucată împotriva lui Rafael Nadal în urmă cu șapte ani la Australian Open
ADVERTISEMENT

Liderul clasamentului ATP, Novak Djokovic, și-a amintit de finala jucată împotriva lui Rafael Nadal în urmă cu șapte ani la Australian Open. După ce l-a învins pe francezul Lucas Pouille în faza semifinalelor, sârbul s-a ținut de glume la interviul acordat pe arena Rod Laver.

”Aş fi vrut şi eu să am bilet la acel meci. Acum, regulile sunt diferite, avem super-tie-break în decisiv, aşa că nu cred că va fi un meci atât de lung. Dar cu siguranţă va fi o întâlnire palpitantă. Abia aştept să joc finala contra lui Rafa”, a declarat numărul unu în tenisul masculin.

ADVERTISEMENT
Novak Djokovic sărbătorește victoria în fața lui Rafael Nadal în finala de la Australian Open 2012
Novak Djokovic sărbătorește victoria în fața lui Rafael Nadal în finala de la Australian Open 2012

Novak Djokovic, încrezător înaintea finalei cu Rafael Nadal: ”Nu am jucat niciodată atât de bine”

Novak Djokovic s-a arătat încrezător înaintea marii finale cu Rafael Nadal, mai ales că este de părere că în semifinale a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale sale la Australian Open: ”Cu siguranţă e unul dintre cele mai bune meciuri pe care le-am jucat aici. A fost un turneu complicat, Pouille are cu siguranţă calitatea pentru a ajunge în semifinale, astfel că nu a fost deloc uşor”.

Sârbul a vorbit și despre revenirea sa fantastică în tenis, după ce în urmă cu un an ieșise din Top 10 și se părea că se îndreaptă cu pași repezi spre finalul carierei: ”Speram să fiu aici, dar era destul de puţin probabil. Eu am avut mereu încredere în forţele mele şi ceva mi-a spus că voi fi din nou la cel mai înalt nivel. Procesul a fost unul lung, dar sunt din nou acolo unde visam”.

ADVERTISEMENT

Novak Djokovic și Rafael Nadal se vor întâlni într-o finală de vis la Australian Open 2019. În urmă cu șapte ani, sârbul l-a învins pe spaniol în finala de la Melbourne după un meci maraton de cinci seturi.