Sport

„Nu merg la meciurile de fotbal ale Rapidului” Vedeta din Giulești care nu are echipă preferată

Sorina Grozav, soția fotbalistului lui Petrolul, joacă la CS Rapid, însă nu a mers pe Giulești la meciurile echipei lui Cristiano Bergodi.
10.11.2023 | 09:40
Nu merg la meciurile de fotbal ale Rapidului Vedeta din Giulesti care nu are echipa preferata
Sorina Grozav, handbalista lui CS Rapid, nu a mers până acum pe Giulești. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Sorina Grozav, vedeta lui CS Rapid, a fost invitată la emisiunea „Suflet de rapidist” moderată de Robert Niță și Lucian Ionescu la FANATIK.

Sorina Grozav joacă la Rapid însă nu a fost la niciun meci pe Giulești: „Nu am o echipă preferată”

Lucian Ionescu, directorul de imagine al Rapidului a întrebat-o direct pe handbalista de 24 de ani: „Sorina, dar la fotbal cu ce echipă ții?”. Interul stânga a răspuns sincer: „Eu, la fotbal? Nu am o echipă preferată, dar îl susțin pe Gicu”. 

ADVERTISEMENT

Oficialul Rapidului a anticipat răspunsul, dar a vrut să știe dacă a fost vreodată pe Giulești: „Aia e normal și probabil că vei ține cu echipa la care va fi la un moment dat. La meciurile Rapidului mergi?”.

Soția lui Gicu Grozav a dat un răspuns surprinzător și i-a lăudat pe suporterii giuleșteni: „Nu am mers pentru că nici nu mi-a permis timpul, dar îmi place să mă uit la meciuri pentru că este o atmosferă extraordinară”.

ADVERTISEMENT

Sorina Grozav știe că alte colege de la handbal merg la meciuri: „Le place”

Lucian Ionescu a punctat însă că alte coechipiere de la echipa de handbal a Rapidului merg și la fotbal: „Sunt colege de-ale tale care merg frecvent. Știu că le trimitem și bilete, invitații”. Acest lucru e cunoscut și de Sorina Grozav: „Da, le place să meargă”.

Handbalista Rapidului a dezvăluit cum a ajuns să aibă o relație cu Gicu Grozav: Poate nu o să vă fină să credeţi, dar pe reţelele de socializare ne-am cunoscut. Mă bucur că relaţia noastră a crescut frumos. Acum stăm împreună la Bucureşti şi el face naveta la Ploieşti.

ADVERTISEMENT

Mă bucur că suntem într-un punct frumos al relaţiei noastre. Va fi dificil, va fi şi frumos. Nu ştii unde te duce cariera de sportiv. Eu sunt pozitivă şi sunt sigur că o să fie bine”.

Se pregătește să devină mamă: „Mi-ar plăcea să fie băiat”

Sorina Tîrcă și Gicu Grozav urmează să devină părinți, ceea ce e o mare provocare pentru doi sportivi de performanță: „O să mă ajute şi mama. O să îşi facă timp. Nu mi-e frică. Sunt curajoasă şi sunt sigură că o să fie foarte frumos. Eu am noroc că o să fie şi mama cu mine.

ADVERTISEMENT

O să fie mai comod pentru mine decât pentru ea, probabil. Mă bucur că va fi într-o familie de sportivi. Mi-ar plăcea să fie băiat”, a mai dezvăluit handbalista la „Suflet de rapidist”.

Emisiunea „Suflet de rapidist” e LIVE în fiecare marți pe homepage-ul FANATIK.RO. Fanii o pot urmări ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube joia, de la 10:30.

Sorina Grozav a vorbit despre relația cu fotbalistul Petrolului

ADVERTISEMENT