Sport

Cum s-a construit relația Gicu Grozav – Sorina Tîrcă. „Poate nu o să vă vină să credeți”

Gicu Grozav şi Sorina Tîrcă formează unul dintre cuplurile celebre de sportivi din ţară. Handbalista a povestit cum a început totul.
07.11.2023 | 15:25
Cum sa construit relatia Gicu Grozav  Sorina Tirca Poate nu o sa va vina sa credeti
Cum s-a construit relația Gicu Grozav – Sorina Tîrcă. „Poate nu o să vă vină să credeți”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sorina Tîrcă Grozavn şi Gicu Grozav formează unul dintre cele mai celebre cupluri de sportivi din ţară. Ea este handbalistă la Rapid şi la echipa naţională, iar Gicu este unul dintre cei mai importanţi jucători de la Petrolul.

Cum s-a construit relația Gicu Grozav – Sorina Tîrcă: “Pe reţelele de socializare ne-am cunoscut!”

Sorina Tîrcă Grozav a povestit la emisiunea “Suflet de rapidist” cum a început povestea de iubire alături de Gicu Grozav. Cei doi s-au căsătorit în anul 2022:

ADVERTISEMENT

“Poate nu o să vă fină să credeţi, dar pe reţelele de socializare ne-am cunoscut. Mă bucur că relaţia noastră a crescut frumos. Acum stăm împreună la Bucureşti şi el face naveta la Ploieşti.

Mă bucur că suntem într-un punct frumos al relaţiei noastre. Va fi dificil, va fi şi frumos. Nu ştii unde te duce cariera de sportiv. Eu sunt pozitivă şi sunt sigur că o să fie bine.

ADVERTISEMENT

“Mă bucur că va fi într-o familie de sportivi. Mi-ar plăcea să fie băiat”

O să mă ajute şi mama. O să îşi facă timp. Nu mi-e frică. Sunt curajoasă şi sunt sigură că o să fie foarte frumos. Eu am noroc că o să fie şi mama cu mine.

O să fie mai comod pentru mine decât pentru ea, probabil. Mă bucur că va fi într-o familie de sportivi. Mi-ar plăcea să fie băiat”, a povestit Sorina Tîrcă Grozav la emisiunea “Suflet de rapidist”.

ADVERTISEMENT

Sorina Tîrcă Grozav revine pe parchet în 2024

Gicu Grozav şi Sorina Tîrcă Grozav aşteaptă primul copil. Handbalista va lua o pauză de la activitate chiar înaintea Campionatului Mondial de handbal feminin şi va reveni pe parchet în 2024.

„Sorina Grozav va lipsi motivat pentru restul sezonului! Principala marcatoare a Rapidului în Liga Campionilor și Liga Florilor MOL ne-a anunțat că este însărcinată și că nu va mai putea juca anul acesta. Familia Rapid îi felicită pe viitorii părinți și îi urează Sorinei o sarcină ușoară!”, se arată în comunicatul Rapidului.

ADVERTISEMENT

”Suflet de rapidist” se vede ÎN DIRECT EXCLUSIV pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro în fiecare marți, ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA. Premiera fiecărei ediții a emisiunii tip podcast va avea loc în fiecare joi, de la ora 10:30, pe pagina de facebook Horia Ivanovici și pe canalul de Youtube FANATIK.RO.

Cum s-a construit relația Gicu Grozav – Sorina Tîrcă

ADVERTISEMENT