News

Nu, nu e o glumă! Ce anunț a apărut într-o agenție loto din România: “Cine fură pixul…”

Inovație în comunicarea agențiilor loto. Un mesaj amuzant afișat într-o filială a stârnit zâmbete pe rețelele de socializare
31.03.2024 | 15:14
Nu nu e o gluma Ce anunt a aparut intro agentie loto din Romania Cine fura pixul
Un anunț amuzant surprinde clienții unei agenții loto din România. Ce au transmis angajații loteriei. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Într-o agenție loto din România, un anunț inedit atrage atenția utilizatorilor de rețele sociale. Angajații, exasperați de faptul că pixurile sunt furate sau pur și simplu pleacă cu ele, au luat o decizie neobișnuită.

Cum a decis o agenție loto să comunice cu clienții

Într-un gest creativ și amuzant, angajații unei filiale au lăsat un mesaj sugestiv pe o coală A4: „Cine fură pixul nu câștigă la Loto”, în speranța că poate pixurile nu vor mai fi furate.

ADVERTISEMENT

Deși nu se știe cu certitudine dacă mesajul a avut efect, imaginile arată că, cel puțin pentru moment, pixul este la locul lui, sugerând că avertismentul ar putea fi luat în considerare.

Știm cu toții că românii cred în superstiții, iar un astfel de avertisment pare că i-a pus pe gânduri pe unii împătimiți ai acestui joc. Rămâne însă de văzut până când va ține trucul.

ADVERTISEMENT

Un muncitor român a dat lovitura la o agenție din Spania

Românul, muncitor în construcții, a câștigat o sumă considerabilă la loto și se pregătește acum să se întoarcă în țară. Totul s-a întâmplat în Viveiro, Spania, la loteria de Anul Nou cu un bilet cumpărat de la un bar local numit Luar, scrie adevărul.ro.

Fericitul câștigător, identificat doar cu inițialele M.T.P., a revenit la local pentru a sărbători după ce a aflat că a devenit norocosul posesor al unui premiu de 200.000 de euro. Se pare că biletul norocos a fost dintr-o singură combinație câștigătoare, ce era vândută la bar.

ADVERTISEMENT

„Pot să plec liniștit în România”, a spus românul după ce s-a văzut cu banii și intenționa pe atunci să revină pe pământurile natale încă din luna martie a acestui an.

De asemenea, patronul barului, Jacobo Basanta Labayen, s-a bucurat și el alături de românul, considerând că fiecare câștigător își poate împlini visurile cu aceste premii.

ADVERTISEMENT

Românul a declarat că vrea să folosească această sumă pentru a-și acoperi cheltuielile pe care le are în prezent și pentru a-și îndeplini câteva dorințe personale.

ADVERTISEMENT
Tags: