News

”Nu o să-mi ieși niciodată din inimă”. Doi foști iubiți s-au revăzut după 75 de ani. El era soldat american, ea o localnică, din Franța

13.06.2019 | 14:26
Nu o sami iesi niciodata din inima Doi fosti iubiti sau revazut dupa 75 de ani El era soldat american ea o localnica din Franta
Aceasta este fotografia celor doi, făcută în urmă cu mai bine de 75 de ani. Sursa foto:dailymail

În plin Război Mondial, un tânăr soldat american a poposit într-un orășel din Franța, iar povestea sa abia acum începe, pentru că s-a îndrăgostit nebunește de o fată de 18 ani. Chiar dacă fericirea lor n-a durat prea mult, bărbatul fiind nevoit să continue lupta pentru țara sa, iată că cei doi s-au regăsit, după mai bine de 75 de ani.

Povestea emoționantă a unui fost soldat, care și-a reîntâlnit marea iubire, după 75 de ani

Chiar dacă a trecut mai bine de jumătate de secol, KT Robbins, ajuns acum la 97 de ani, a păstrat mereu vie în inima sa amintirea marii iubiri, sperând că într-o zi se va ivi ocazia de a o revedea. Iată că, până la urmă, acea zi a venit.

Aproximativ 75 de ani s-au scurs de când Robbins a întâlnit-o pentru prima dată pe Jeannine Ganaye, în vîrstă acum de 92 de ani, într-un mic orășel situat în partea de nord a Franței, regiune greu încercată în acele vremuri, ale celui de-al doilea Război Mondial.

Robbins și Pierson s-au regăsit, după mai bine de o jumătate de secol. Sursa foto:dailymail
Robbins și Pierson s-au regăsit, după mai bine de o jumătate de secol. Sursa foto:dailymail

Nu o să-mi ieși niciodată din inimă” 

Chiar dacă au fost nevoiți să se despartă, cei doi și-au jurat iubire veșnică, promițându-și totodată că, peste ani, se vor regăsi. „I-am spus că mă voi întoarce și o voi lua cu mine în America, dar lucrurile nu s-au întâmplat chiar așa” , le-a mărturisit veteranul de război, jurnaliștilor postului de televiziune France 2. Impresionați de povestea sa, aceștia i-au sărit în ajutor și, grație fotografiilor pe care Robbins le păstrase cu sfințenie, au reușit să-i dea emoționantei povești de dragoste un deznodământ fericit.

Întors în orășelul în care și-a cunoscut marea iubire, fostul militar a regăsit-o pe Jeannine, revederea celor doi fiind extrem de emoționantă. „Te iubesc și nu-mi vei ieși niciodată din inimă”, i-a transmis veteranul american, celei care i-a furat inima, în urmă cu mai bine de 75 de ani.