CERESIT vă oferă Calendarul anului sportiv 2019! Răsfoiește-l ONLINE! Găsești absolut toate competițiile majore interne și internaționale din anul 2019!

Silviu Ghering   
în Sporturi
20/04/2019, 18:12
CERESIT vă oferă Calendarul anului sportiv 2019! Răsfoiește-l ONLINE! Găsești absolut toate competițiile majore interne și internaționale din anul 2019!
Numai FANATIK și CERESIT vă oferă calendarul detaliat al anului sportiv 2019!

CERESIT și FANATIK vă pune la dispoziție cel mai detaliat calendar al anului sportiv 2019! Pentru toți iubitorii sporturilor, de la fotbal la gimnastică, de la handbal la Formula 1, de la tenis la rugby, calendarul sportiv al anului 2019 oferit de CERESIT și FANATIK  este cel mai bun și mai complet ghid pentru programul marilor competitii sportive din 2019!

Numai CERESIT și FANATIK vă oferă calendarul detaliat al anului sportiv 2019! Aveți în el datele tuturor competițiilor majore din 2019, plus cifre statistice inedite ale marilor sportivi ai lumii!

Oricare ar fi sportul dumneavoastră preferat, găsiți toate competițiile acestui an în calendarul sportiv oferit de CERESIT și FANATIK . Aflați din acesta când se decide soarta calificării la turneul final de la Campionatul European de fotbal din 2020, în cadrul căruia, să nu uităm, Bucureștiul găzduiește 4 partide. Când jucăm cu marea favorită Spania, când trebuie să „subjugăm” contracandidatele Suedia și Norvegia, aflați din calendarul anului sportiv 2019 oferit de CERESIT și FANATIK !

Liga I Betano trimite anul acesta 4 echipe în cupele europene. Citește în calendarul sportiv 2019 editat de CERESIT și FANATIK  datele la care intră „în foc” primele clasate din campionat și câștigătoarea Cupei României în tentativa de a depăși tururile preliminare și a ajunge în grupe pentru a mai sălta coeficientul UEFA dezastruos din ultimele sezoane.

Numai FANATIK și CERESIT vă oferă calendarul detaliat al anului sportiv 2019! Aveți în el datele tuturor competițiilor majore din 2019 plus cifre statistice inedite ale marilor sportivi ai lumii!
Numai CERESIT și FANATIK  vă oferă calendarul detaliat al anului sportiv 2019!

Aflați din calendarul sportiv 2019 editat de CERESIT și FANATIK când își apără Simona Halep trofeul de la Roland Garros!

Simona Halep ne-a făcut, și, mai important, și-a făcut o imensă bucurie anul trecut când a câștigat primul ei turneu de Mare Șlem, la Roland Garros. Știți când trebuie să-și apere trofeul și, implicit, o „groază” de puncte acumulate în 2018? Sau când sunt programate celelalte turnee mari de tenis din acest an? Aflați toate datele din calendarul sportiv 2019 oferit numai de CERESIT și FANATIK !

În afară de datele tuturor competițiilor de importanță continentală și mondială, găsiți în calendarul anului sportiv 2019 editat de CERESIT și FANATIK  o mulțime de date statistice ale marilor sportivi și echipe ale lumii, dar și ale concursurilor în care urmează să concureze. Știți câte medalii și din ce… metal a „înțepat” Ana Maria Popescu la Campionatele Europene de scrimă în prodigioasa ei carieră? Sau care este lungimea unui tur pe circuitul de Formula 1 de la Monte Carlo? Dar câte titluri are Anglia în Turneul Celor 6 Națiuni la rugby? Vă spune ceva numele Denisa Golgotă? Măcar sportul în care este marea noastră speranță pentru Mondiale și Jocurile Olimpice? Aflați toate astea, și multe, multe alte cifre importante și impresionante numai din calendarul anului sportiv 2019 oferit de CERESIT și FANATIK !

Peste 500 de evenimente sportive care se desfășoară în acest an veți găsi în calendarul sportiv 2019 „marca” CERESIT și FANATIK !

Închide ×