Fotbal intern

Nuno Claro s-a întors la CFR Cluj: “E clubul numărul 1 din România, fără discuții” + pronosticul pentru meciul cu Rennes! EXCLUSIV

24.10.2019 | 18:35
Nuno Claro sa intors la CFR Cluj E clubul numarul 1 din Romania fara discutii  pronosticul pentru meciul cu Rennes EXCLUSIV
Nuno Claro s-a întors la CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Nuno Claro a revenit la clubul la care s-a consacrat în fotbal, CFR Cluj, și va fi antrenor în cadrul Centrului de copii și juniori. FANATIK a stat de vorbă cu fostul portar al clujenilor care a avut un mesaj clar: “M-am întors acasă, de fapt”.

Nuno Claro s-a întors la CFR Cluj. Ultima oară a antrenat în Grecia

Nuno Claro s-a întors la CFR Cluj, club pentru care a jucat în perioada 2007-2013. În ultimii ani, portughezul a antrenat-o pe FC Paxos, formaţie din liga a treia din Grecia, însă pregătirea teoretică a făcut-o în Portugalia.

ADVERTISEMENT

“Pregătirea teoretică am făcut-o în Portugalia, practica în Grecia. Acum am oportunitatea de a da juniorilor de la CFR ceva din experiența mea de 25 de ani în fotbal. Să întorc ceva clubului care mi-a dat totul”, a declarat Nuno Claro pentru FANATIK.

Nuno Claro s-a întors la CFR Cluj
Nuno Claro s-a întors la CFR Cluj

“Un egal cu Rennes ar fi aur curat”

Nuno Claro susține că meciul din Franța, de la Rennes, poate fi decisiv pentru parcursul clujenilor din Europa League. “CFR e o echipă redutabilă pe teren propriu. Au arătat asta în preliminariile Champions League, dar și cu Lazio. Un egal la Rennes ar fi aur curat, pentru că echipa lui Petrescu are capacitatea de a trece pe teren propriu de francezi și de scoțieni”, a mai spus Nuno Claro.

ADVERTISEMENT

Nuno a evoluat pentru clubul din Gruia în perioada 2007-2013, a câștigat 8 trofee, dintre care patru la penalty-uri cu el în poartă. Știe că “vișiniii” au traversat și perioade dificile din punct de vedere financiar, dar că acum e o situație stabilă. “CFR a redevenit un club stabil, numărul 1 în România, asta fără discuții. Salvarea a venit pentru că au fost mereu oameni în club care au ținut la această echipă. Chiar dacă s-a schimbat conducerea, a fost o continuitate, s-a făcut treabă bună”, a precizat Nuno Claro. Fostul goalkeeper nu s-a arătat surprins de faptul că i-a găsit la Cluj pe foștii săi colegi Culio, Deac sau Camora. “Şi asta spune multe despre acest club. Mulți am devenit cunoscuți în fotbal după venirea în România, la CFR. Am fost tratați bine aici. Băieții ăștia, Culio, Deac sau Camora demonstrează că vârsta nu contează atunci când mentalitatea e cea potrivită”, crede Nuno Claro.