Life

Nuntă mare în showbizul românesc. Răzvan Simion și Daliana Răducan, la un pas de pirostrii: “Totul este stabilit, modelul rochiei, locația”

O nuntă mare urmează în showbizul românesc. Răzvan Simion și Daliana Răducan sunt la un pas de a merge în fața altarului.
30.06.2023 | 00:18
Nunta mare in showbizul romanesc Razvan Simion si Daliana Raducan la un pas de pirostrii Totul este stabilit modelul rochiei locatia
De cât timp sunt împreună Răzvan Simion și Daliana Răducan. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Răzvan Simion și Daliana Răducan au planuri de nuntă. Chiar prezentatorul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani” a făcut anunțul, după ce mulți fani de ai săi erau curioși să afle când va face pasul cel mare cu partenera lui, de profesie arhitect.

Când se vor căsători Răzvan Simion și Daliana Răducan

Răzvan Simion a vorbit de curând despre căsătorie, unul dintre cele mai importante momente din viața sa și a femeii cu care a înlocuit-o pe cântăreața Lidia Buble, Daliana Răducan. Prezentatorul pare că este mai împăcat și discret, totodată, lângă aceasta.

ADVERTISEMENT

Până acum, Răzvan Simion a evitat să facă declarații despre ziua când îi va promite iubire eternă Dalianei. Însă, cum inelul deja i l-a oferit, nu mai poate da înapoi și, luat din nou la întrebări despre subiect, a dezvăluit când va merge din nou în fața altarului. ”Din nou”, căci amintim că a mai avut un mariaj, înainte de a fi cu Lidia Buble.

Răzvan Simion a mărturisit în cadrul unui interviu că ”cel mai probabil la anul” va avea loc nunta lui cu Daliana Răducan. Până atunci, se fac pregătirile și recunoaște că mai preocupată de temă este logodnica sa, deoarece este o fire căreia îi place ca din timp să rezolve lucrurile.

ADVERTISEMENT

Cum va arăta nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan. Rochia de mireasă și locația, alese

Totodată, Răzvan Simion a subliniat că nu va oferi mai multe informații despre ziua cea mare. Cert este că s-au ales deja modelul rochiei de mireasă și locația pentru petrecerea de după slujba de cununie. ”Poveste” , a mai precizat el, va fi cuvântul definitoriu al nunții.

”A fost anunțarea logodnei, eram în Mexic și cumva lumea a considerat că aia este petrecerea noastră aniversară, după care au zis că am fost în Japonia în luna de miere, dar mai avem etape de parcurs. Cel mai probabil la anul și o să vă ținem la curent cu planurile pe care le avem. (n.r. nunta). Arhitectura se face din timp.

ADVERTISEMENT

Eu sunt mai spontan, Daliana, însă, le așează și le gândește cu mult timp înainte, totul este stabilit de la modelul rochiei și locul unde o să facem totul, dar îmi pare rău, nu prea pot să văd spun multe. Poveste, acesta este cuvântul care o să definească chestiunea pe care o să o facem. O să vedeți, îmi este că vând subiectul prea repede. (râde)”, a declarat Răzvan Simion pentru Ego.ro

De cât timp sunt împreună Răzvan Simion și Daliana Răducan

Răzvan Simion și Daliana Răducan formează unul dintre cele mai celebre cupluri din showbiz, din 2021. O perioadă și-au ținut secretă povestea de dragoste, dar în cele din urmă au apărut fotografii cu ei, în presă, fiind fotografiați de jurnaliști.

ADVERTISEMENT

Înainte de a se cupla cu Daliana Răducan, celebrul moderator a avut o iubire ce părea pentru totdeauna cu Lidia Buble. Vreme de cinci ani ei au fost împreună și, cu toate că multă lume îi întreba când se vor căsători, nu dădeau informații concrete în acest sens. Motivul din care cei doi nu ar mai fi ajuns în fața altarului ar fi fost religia penticostală a Lidiei Buble.

ADVERTISEMENT