Life

Răzvan Simion, nuntă în secret tocmai în Japonia? „Casă de piatră cu minunata Daliana”

Răzvan Simion a făcut nuntă secretă în Japonia? Prezentatorul și iubita lui sunt plecați din țară de ceva timp și au fost dați de gol.
13.04.2023 | 08:25
Razvan Simion nunta in secret tocmai in Japonia Casa de piatra cu minunata Daliana
Răzvan Simion, nuntă în secret tocmai în Japonia cu Daliana Răducan? Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Răzvan Simion a făcut nuntă în secret tocmai în Japonia? Prezentatorul TV și iubita lui au plecat de pe continent, dar au fost dați de gol de un prieten.

Răzvan Simion, nuntă în secret tocmai în Japonia?

Răzvan Simion și iubita lui s-au căsătorit în Japonia, departe de țară? Cei doi au trezit suspiciuni după un mesaj al unui prieten bun al prezentatorului.

ADVERTISEMENT

Deja de o săptămână sunt plecați Răzvan Simion și Daliana Răducan în Japonia. Cei doi nu ratează ocazia de a face poze frumoase și de a le posta.

Doar că de aceasta dată, un prieten bun al lui Răzvan Simion este posibil să-i fi dat de gol pe cei doi. Răzvan Pascu a scris un mesaj pe rețelele de socializare din care se poate înțelege că cei doi deja au făcut nunta. Să fi avut aceasta loc chiar în Japonia?

ADVERTISEMENT

„După ce ani la rândul am mers eu la ”birou” la Răzvan, a venit rândul lui să vină la mine la „birou” – prin lumea mare.

De data asta cu grupul nostru în Japonia, să ne bucurăm împreună de spectacolul cireșilor înfloriți. Data viitoare unde, tizule?! 😀 P.S. Casă de piatră cu minunata Daliana!”, este mesajul notat pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Nu se cunosc mai multe detalii despre posibila căsătorie a celor doi, dar cu siguranță vom afla când cei doi vor decide să își împartă fericirea.

Răzvan Simion și Daliana Răducan sunt logodiți de la începutul anului

Între timp, Daliana Răducan și iubitul ei se bucură de vremea petrecută împreună în Japonia. Matinalul de la Antena 1 a cerut-o de soție pe iubita lui la începutul anului.

ADVERTISEMENT

Răzvan Simion a spus că va anunța atunci când se va căsători cu iubita lui, chiar dacă cei doi au fost destul de discreți în ceea ce le privește relația.

Așa că nu este exclus inclusiv să fie făcut o nuntă în secret! Acesta i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă iubitei sale atunci când a întrebat-o dacă vrea să fie soția lui.

„Relația noastră nu este perfectă, nici nu cred in perfecțiune. Are însă un fundament solid, ca și diamantul care ne unește începând de astăzi, sufletele.

Acest fundament vine din valori umane, din respect, reciprocitate, prietenie si unicitatea fiecăruia dintre noi pentru celălalt”, a scris prezentatorul pe Instagram.

ADVERTISEMENT