Life

Nuntă surpriză în showbiz! Vedeta de la Antena 1 care s-a căsătorit

O vedetă de la Chefi la cuțite și-a unit destinele cu aleasa inimii sale! La cununie au fost prezente mai multe nume mari din showbizul românesc.
26.04.2024 | 18:32
Nunta surpriza in showbiz Vedeta de la Antena 1 care sa casatorit
Nuntă în familia Chefi la cuțite. Sursa foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Enzo de la Chefi la cuțite și logodnica sa au devenit o familie și în mod oficial. Fostul concurent al emisiunii de la Antena 1 și Cristina Ene au strălucit în ziua cea mare, iar alături le-au fost nume mari din showbizul românesc.

Enzo de la Chefi la cuțite s-a căsătorit

Enzo și Cristina Ene s-au căsătorit civil vineri, 26 aprilie 2024. Fostul concurent de la Chefi la cuțite a cerut-o pe aleasa inimii sale de soție anul trecut și de atunci au și început pregătirile pentru fericitul eveniment.

ADVERTISEMENT

Cei doi și-au început povestea de iubire în urmă cu aproape doi ani, însă nu au avut nevoie de mult timp pentru a-și da seama că sunt făcuți unul pentru celălalt și nu au pierdut deloc timpul.

În ziua cea mare, toate privirile au fost ațintite asupra lor și au strălucit, ambii optând pentru ținute albe. Cristina a îmbrăcat o rochie albă, lungă și mulată pe corp, care i-a scos în evidență formele de invidiat.

ADVERTISEMENT

Buchetul de mireasă a fost și el din flori albe. Pe de altă parte, fostul concurent de la Chefi la cuțite a ales o cămașă albastră, pe care a asortat-o cu pantofii și pantalonii făcuți dintr-un material ușor vaporos.

enzo chefi la cuțite cununie scări iarbă
Enzo și Cristina Ene s-au căsătorit.
Sursa foto: Instagram

Cine le-a fost alături în ziua cea mare

În prezent Enzo este patronul unui restaurant de lux din București, iar de la fericitul eveniment nu au lipsit nici vedetele. În ziua cea mare, fostului concurent de la Chefi la cuțite și Cristinei le-au fost alături persoane precum Giani Kiriță și fostul soț al Antoniei, Vicenzo Castellano.

ADVERTISEMENT

După cununia civilă care a avut loc acum, urmează și o nuntă mare, în luna mai. Evenimentul se anunță a fi unul grandios, nici pe departe unul modest, la care vor participa oameni de seamă din România.

De altfel, Enzo este și atent la detalii, după cum a demonstrat în momentul cererii, pe care a organizat-o împreună cu sora soției sale. Cristina a rămas surprinsă și nu s-a așteptat nici măcar o secundă.

ADVERTISEMENT

„A fost o chestie foarte naturală, totul a venit foarte natural așa! A fost ceva ce am făcut cu tot sufletul, chiar m-am bucurat să fac acest pas, totul a fost foarte natural și frumos. Am organizat totul cu sora ei de vreo două săptămâni, iar datorită ajutorului ei am reușit să-l facem așa cum ne-am dorit”, a dezvăluit Enzo de la Chefi la cuțite, pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT