Sport

O agenție din SUA duce betting-ul la un alt nivel: pariuri pe plânsete în NBA!

19.11.2018 | 17:11
O agentie din SUA duce bettingul la un alt nivel pariuri pe plansete in NBA

O agenție din Statele Unite ale Americii a dus betting-ul la un alt nivel și oferă posibilitatea pasionaților să parieze pe jucători din NBA care vor plânge. Tot acest pariu se învârte în jurul lui Jimmy Butler, baschetbalist adus în această vară de Philadelphia 76ers de la Minnesota Timberwolves.

Jucătorul în vârstă de 29 de ani va încasa la Philadelphia un salariu anual de aproximativ 20 de milioane de euro în cele două ssezoane cât are contract cu 76ers. Jimmy Butler este considerat unul dintre cei mai importanți jucători din liga prfesionistă nord-americană de baschet și a jucat în ultimii paatru ani la All Star Game.

O agenție din SUA oferă pariuri pe plânsetele colegilor lui Butler din NBA

Mutarea sa la Philaddelphia a surprins multă lume, deoarece formația antrenată de Brett Brown este una extrem de tînără, iar venirea unui jucător cu mare personalitate ar putea aduce tensiune în sânul echipei. În ultimii ani, presa americană a scris că Jimmy Butler este un coechipier dificil și o prezență toxică în vestiar.

Jimmy Butler se felicită cu coechipierii săi de la Philadelphia 76ers, JJ Redick și Joel Embiid, pentru un coș marcat în meciul cu Utah Jazz din NBA
Jimmy Butler se felicită cu coechipierii săi de la Philadelphia 76ers, JJ Redick și Joel Embiid, pentru un coș marcat în meciul cu Utah Jazz din NBA

În aceste condiții o agenție din Statele Unite ale Americii a lansat o ofertă de pariuri prin care jucătorii își pot alege care va fi primul jucător al formației din NBA, Philadelphia 76ers, care va plânge în acest sezon din cauza lui Jimmy Butler. Iar cotele sunt extrem de atractive: Markelle Fultz – 2000, TJ McConnell  – 3000, Ben Simmons – 8000, Joel Embiid – 10000, oricare altul – 4000 și niciunul – 1000.

A existat un precedent în NBA

Curios este faptul că agenția din SUA a ales să scoată pe piață acest gen de pariu, deși în cei șapte ani de carieră Jimmy Butler nu și-a făcut niciun coechipier să plângă, nici la Chicago Bulls și nici la Minnesota Timberwolves. Însă, există un precedent în NBA. În sezonul 2007-2008, Kevin Garnett l-a făcut să plângă în timpul unui meci cu Portland Trail Blazers pe coechipierul său de la Boston Celtics, Glen Davis. Aflat la primul său sezon în NBA la acel moment, Davis a primit imediat porecla ”Big Baby”.

În urma pariului lansat de agenția americană se nasc mai multe întrebări care încă nu au primit răspuns. Butler trebuie să-și facă coechipierul să plângă în timpului unui meci? Momentul trebuie imortalizat de o cameră de luat vederi? Se validează pariul dacă apar zvonuri despre așa ceva sau trebuie dovezi? Se pun și lacrimile de fericire? Ce se întâmplă dacă cel care plânge tocmai a vizionat filmul ”S-a născut o stea” cu Bradley Cooper și Lady Gaga? Contează dacă Butler este primul care începe să plângă? Oricum ar fi, trebuie să recunoaștem ineditul pariului și așteptăm cu interes să vedem dacă va exista un câștigător.