Life

O badantă româncă a primit moștenire casa bătrânei pe care a îngrijit-o. Ce a urmat a lăsat-o fără cuvinte. ”Dragii mei nepoți, vă rog să nu fiți supărați pe mine…”

O îngrijitoare din România a primit moștenire locuința bătrânei de care avea grijă. Ce s-a întâmplat după a uimit pe toată lumea.
17.04.2024 | 17:25
O badanta romanca a primit mostenire casa batranei pe care a ingrijito Ce a urmat a lasato fara cuvinte Dragii mei nepoti va rog sa nu fiti suparati pe mine
O îngrijitoare din România a primit moștenire locuința bătrânei de care avea grijă. Ce s-a întâmplat după a uimit pe toată lumea. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

O badantă româncă a primit moștenire casa bătrânei pe care a îngrijit-o. Ce a urmat a lăsat-o fără cuvinte. ”Dragii mei nepoți, vă rog să nu fiți supărați pe mine…”. Femeia din țara noastră nu s-a lăsat învinsă.

O îngrijitoare din România a primit moștenire locuința bătrânei de care avea grijă. Ce s-a întâmplat după a uimit pe toată lumea

O îngrijitoare din România a primit moștenire locuința bătrânei de care avea grijă. Ce s-a întâmplat după a uimit pe toată lumea. Povestea îi aparține unei femei pe nume Antoneta și a celei pe care a îngrijit-o ani la rând.

ADVERTISEMENT

Bătrâna de 92 de ani a decis să își lase toate bunurile acesteia pentru că i-a oferit atenție, dragoste și afecțiune, însă familia nu a fost de acord. Aceasta a explicat că a primit întotdeauna respect din partea româncei.

„Am primit de la ea atenția, grija și afecțiunea pe care nu am primit-o niciodată de la nepoții mei”, a declarat bătrâna în vârstă de 92 de ani din orașul Brescia, Italia, conform publicației gandul.ro.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea cei 6 nepoți ai femeii nu au văzut cu ochi buni decizia sa și au acționat-o în instanță pe româncă. Aceștia au susținut în fața judecătorilor că Antoneta ar fi profitat de starea de sănătate a bătrânei.

Mai mult, au declarat că a fost forțată să treacă în testament casa. Românca a fost implicată într-un proces, unde a trebuit să demonstreze că locuința i-a fost oferită de bătrână și că nu a fost niciun scop ascuns la mijloc.

ADVERTISEMENT

Din fericire, bătrâna a sărit în ajutorul celei care o îngrijise vreme bună. A demonstrat că a fost în deplinătatea facultăților mintale atunci când a scris testamentul în care se vehiculează și suma de 9.000 de euro. În plus, a arătat că mereu a fost conștientă de hotărârea sa.

Scrisoarea care a ajutat-o pe badanta româncă

„Dragii mei nepoți, vă rog să nu fiți supărați pe mine pentru ceea ce am hotărât în testamentul meu. Am ajuns să iau această decizie pentru că m-am simțit abandonată de voi toți.

ADVERTISEMENT

Așa cum voi nu v-ați simțit obligați față de mine cu ceva, la fel și eu am considerat că sunt liberă să decid ce voi face și cui voi lăsa bunurile mele după ce nu voi mai fi.

Am avut de la această femeie (de la îngrijitoarea româncă, n.red.) atenția și afecțiunea pe care nu am primit-o niciodată de la voi”, este scrisoarea redactată de bătrână, mai arată sursa citată.

Această scrisoare a fost de mare ajutor judecătorilor care au decis în favoarea badantei românce. Antoneta a câștigat procesul intentat de cei 6 nepoți ai bătrânei, care pe parcursul procesului a fost internată într-un azil.

ADVERTISEMENT
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Ce bani avea Florian Coldea când conducea SRI. Profitul incredibil făcut din consultanţă,...
Ce bani avea Florian Coldea când conducea SRI. Profitul incredibil făcut din consultanţă, după ce s-a pensionat
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost...
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost implicat într-un scandal matrimonial
O copilă de 8 ani din Botoşani, găsită moartă într-o lizieră de salcâmi....
O copilă de 8 ani din Botoşani, găsită moartă într-o lizieră de salcâmi. Maria plecase la o rudă şi nu s-a mai întors acasă
Imagini fabuloase cu apartamentul de peste 2.000 de metri pătraţi al lui Ion...
Imagini fabuloase cu apartamentul de peste 2.000 de metri pătraţi al lui Ion Ţiriac. Luxul de care are parte miliardarul român
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
MOSCOVA AMENINȚĂ ROMÂNIA! Atac dur chiar de la KREMLIN la adresa BUCUREȘTIULUI
MOSCOVA AMENINȚĂ ROMÂNIA! Atac dur chiar de la KREMLIN la adresa BUCUREȘTIULUI
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Cea mai scumpă mașină din Cluj. Proprietarul este o vedetă locală
Cea mai scumpă mașină din Cluj. Proprietarul este o vedetă locală
Valeriu Gheorghiţă a confirmat chiar la postarea făcută de Monica Bârlădeanu!
Valeriu Gheorghiţă a confirmat chiar la postarea făcută de Monica Bârlădeanu!
STENOGRAME. Noi detalii din dosarul generalilor SRI Coldea și Dumbravă. „N-are cum să...
STENOGRAME. Noi detalii din dosarul generalilor SRI Coldea și Dumbravă. „N-are cum să nu aibă putere, mă. Îi are pe toți la mână”
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care...
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care putea schimba istoria țării