News

O bătrână de 90 de ani a fost înșelată cu 10.000 de lei prin metoda ”Accidentul”. Ce a pățit escrocul

Metoda ”Accidentul” revine. În încercarea disperată de a-și salva fiica, o bătrână de 90 de ani a fost înșelată cu 10.000 de lei. Ce s-a întâmplat cu infractorul.
05.01.2023 | 23:57
O batrana de 90 de ani a fost inselata cu 10000 de lei prin metoda Accidentul Ce a patit escrocul
Bătrână de 90 de ani, înșelată cu 10.000 de lei prin metoda ”Accidentul”. Escrocul a fost reținut. Sursa foto: Wikipedia.org / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O femeie de 90 de ani din județul Vrancea a rămas fără economiile din casă. În disperarea de a-și salva fiica, aceasta a plătit fără să stea pe gânduri 10.000 de lei. Totul a fost o escrocherie.

Bătrână de 90 de ani, înșelată cu 10.000 de lei prin metoda ”Accidentul”. Escrocul a fost reținut

IPJ Vrancea a anunțat că a reținut un bărbat de 32 de ani, din judeţul Bacău. Acesta este acuzat că, prin metoda ”Accidentul”, ar fi înşelat o femeie de 90 de ani.

ADVERTISEMENT

El a convins-o să-i trimită suma de 10.000 de lei. Banii erau necesari pentru operaţia fiicei acesteia, implicată într-un presupus accident rutier.

Totul s-a întâmplat în prima zi a acestui an. Atunci, bătrânica de 90 de ani a fost apelată de un individ de 32 de ani.

ADVERTISEMENT

Acesta i-a transmis că fiica sa a fost implicată într-un eveniment rutier în urma căruia a fost grav rănită și are nevoie de bani.

Escrocul ar fi apelat la un intermediar. Acesta din urmă s-a deplasat la locuința bătrânei și a luat suma de 10.000 de lei. Femeia a primit garanția că suma va fi folosită pentru operația fiicei.

ADVERTISEMENT

”Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Adjud, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Adjud, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea unei infracţiuni de înşelăciune, săvârşită prin metoda ”Accidentul”, şi au reţinut un bărbat de 32 ani, din judeţul Bacău.

Din cercetări s-a stabilit faptul că, în prima zi a acestui an, o femeie de 90 de ani a fost apelată pe telefonul fix de o persoană care i-a transmis că fiica sa a fost implicată într-un eveniment rutier în urma căruia a fost grav rănită şi are nevoie de bani”, a precizat IPJ Vrancea, scrie Monitorul de Vrancea.

ADVERTISEMENT

Joi, 5 ianuarie, după administrarea probatoriului, bărbatul din Bacău a fost reţinut pentru 24 de ore. Acesta a ajuns în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Vrancea, pe bază de ordonanţă.

ADVERTISEMENT