News

O fată de 13 ani din Cluj este de negăsit. A dispărut după ce a ieșit de la școală

O fată, în vârstă de 13 ani, din județul Cluj este dată dispărută. A fost văzută ultima dată, luni, când a ieșit de la școală.
22.04.2024 | 23:21
O fata de 13 ani din Cluj este de negasit A disparut dupa ce a iesit de la scoala
O fată de 13 ani din Cluj a dispărut. colaj Fanatik/ Foto Poliția Română/ Hepta
ADVERTISEMENT

O fată de 13 ani din județul Cluj este dată dispărută de familie. Minora a fost văzută ultima dată, luni, 22 aprilie, după terminarea orelor la școală. Părinții fetei sunt disperați.

O fată de 13 ani din Cluj a dispărut. A fost văzută când a ieșit de la școală

Este alertă în Cluj-Napoca după dispariția fără urmă a unei minore, în vârstă de 13 ani. Coloji Mirabela a plecat de acasă în această dimineață. Fata a mers la școală, pe raza municipiului unde locuiește.

ADVERTISEMENT

După terminarea cursurilor, adolescenta a plecat de la unitatea de învățământ. De atunci este de negăsit. Ea ar fi trebuit să ajungă la locuința ei, dar până în prezent nu s-a întors la domiciliu.

Având în vedere situația, familia îngrijorată a apelat la ajutorul oamenilor legii și a semnalat dispariția copilei. Rudele cer ajutorul oamenilor, sperând ca fata să fie găsită cât mai curând.

ADVERTISEMENT

Ultima dată, Mirabela ar fi fost văzută, luni, 22 aprilie, în jurul prânzului, adică la ora 11:30, atunci când a ieșit de la școală, potrivit colegilor și profesorilor. De asemenea, polițiștii au transmis semnalmentele fetei.

Cei care au văzut-o sunt rugați să sune la Poliție

Coloji Mirabela are aproximativ 1,30 metri înălțime, părul brunet, ochii căprui și este tunsă scurt. Când a plecat spre școală, minora purta o bluză de culoare maro cu galben, blugi negri și încălțăminte sport, tip „Nike”.

ADVERTISEMENT

„La data de 22 aprilie a.c., Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că minora Coloji Mirabela, în vârstă de 13 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, ar fi ieşit de la şcoala la aceeaşi dată, în jurul orei 11.30. Până în prezent nu s-a întors la domiciliu”, a informat IPJ Cluj.

Părinții roagă persoanele care dețin informații cu privire la locul în care s-ar putea afla adolescenta să îi ajute să o găsească. În acest sens, cei care au detalii pot suna la 112 sau pot merge la cel mai apropiat sediu de poliție.

ADVERTISEMENT

O altă fată, în vârstă de 17 ani, din Capitală, a fost dată dispărută cu mai bine de o săptămână în urmă. Maria Geanina Petrache a plecat de acasă, în toiul nopții, iar de atunci este de negăsit, așa cum FANATIK vă informa pe 11 aprilie, la momentul raportării dispariției.

ADVERTISEMENT