News

O fată de 17 ani a fost dată dispărută. Poliția Capitalei cere ajutorul cetățenilor

Poliția Capitalei caută o fată în vârstă de 17 ani care a dispărut de la domiciliul din Sectorul 2. Cei care au văzut-o sunt rugați să sune la 112.
11.04.2024 | 15:23
O fata de 17 ani a fost data disparuta Politia Capitalei cere ajutorul cetatenilor
O fată de 17 ani a fost dată dispărută. Poliția Capitalei cere ajutorul cetățenilor Sursa foto: Poliția Capitalei/ Colaj foto Fanatik
ADVERTISEMENT

Poliția Capitalei a solicitat, joi, ajutorul cetățenilor pentru găsirea unei fete în vârstă de 17 ani care a dispărut de acasă.

Fata a plecat de acasă în toiul nopții

Potrivit reprezentanților poliției, fata a părăsit domiciliul situat în Sectorul 2 al Capitalei, joi, în jurul orei 01.00 și nu s-a mai întors.

ADVERTISEMENT

După ce au văzut că lipsește de ore bune, rudele fetei care de noaptea trecută nu a mai dat niciun semn, au dat alarma.

Acestea temându-se de ce este mai rău, au mers glonț la Poliție, unde au raportat dispariția minorei, iar la scurt timp polițiștii din București au pus în aplicare protocolul.

ADVERTISEMENT

Minora dispărută se numește Maria Geanina Petrache și poate fi recunoscută după următoarele semnalmente: înălțime 1,65 metri, greutate 65 de kilograme, ten deschis, păr şaten, ochi verzi.

Când a fost văzută ultima dată, fata purta un capot negru, cu buline albe și în picioare avea papuci de casă.

ADVERTISEMENT

”În data de 11.04.2024, în jurul orei 01:00, a plecat în mod voluntar de la domiciliul situat pe raza Sectorului 2, iar până în prezent nu s-a mai întors. Aceasta era îmbrăcată la momentul plecării cu un capot de culoare negru cu buline de culoare alb și era încălțată cu papuci de casă”, au transmis reprezentanții Poliției Capitalei printr-un comunicat de presă.

Polițiștii bucureșteni îi roagă pe cetățenii care au văzut-o pe minora dispărută sau pot oferi detalii despre ea să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.

ADVERTISEMENT

În prezent, autoritățile au dat-o pe Maria Geanina Petrache în urmărire la nivel național și speră să o găsească, în scurt timp, teafără și nevătămată.

“Polițiștii au demarat procedurile de depistare a persoanei în cauză, aceasta fiind dată în urmărire la nivel național”, au mai spus reprezentanții Poliției Capitalei.

Momentan, atât oamenii legii, cât și rudele minorei nu știu motivul dispariției sale de acasă și încearcă să afle dacă a plecat de bună voie sau dacă nu cumva a fost răpită.

ADVERTISEMENT