News

O femeie a înjunghiat un copil, apoi l-a atacat pe al doilea sub ochii părinților. Video cu momentul înfiorător

30.08.2019 | 12:57
Momentul în care femeia l-a atacat pe copil. Sursa foto - facebook

Un incident cu adevărat dramatic s-a petrecut în Tbilisi, Georgia acolo unde o femeie a înjunghiat un copil, apoi l-a atacat pe al doilea chiar sub ochii părinților. Minorul care se plimba pe stradă împreună cu aceștia și cu sora lui a fost înjunghiat în față, din senin, de o femeie care trecea pe lângă ei. Întreg momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă. Astfel, în videoclipul făcut public se poate vedea tot ceea ce s-a întâmplat.

O femeie a înjunghiat un copil, apoi l-a atacat pe al doilea sub ochii părinților

Deodată, cea care trecea pe lângă ei a scos un cuțit și a vrut să-l taie pe băiețel. În doar câteva secunde, femeia a tăbărât și pe sora acestuia. Tatăl copilului a intervenit imediat, însă, femeia a reușit să meargă mai departe după ce l-a amenințat pe acesta cu cuțitul. Părinții micuței au declarat că nu o cunoșteau pe femeie. Deși a fugit de la fața locului,  în cele din urmă femeia a fost prinsă a doua zi.

Este vorba despre o persoană în vârstă de 51 de ani, care acum riscă să stea după gratii între șapte și zece ani, dacă va fi găsită vinovată.  Copilul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale pentru rănile pe care i le-a provocat la față. O ambulanță l-a dus la cea mai apropiată unitate medicală acolo unde doctorii i-au dezinfectat rănile de pe față, provocate în jurul nasului și a obrazului drept.  VEZI VIDEO CU ATACUL AICI

O femeie a înjunghiat un copil, apoi l-a atacat pe al doilea sub ochii părinților. Femeie, atac
Femeia a fost prinsă în doar câteva ore de poliția din Georgia. Sursa foto – facebook

Femeie l-a atacat pe copil din senin

„Am fost anunțați de mama copilului în legătură cu cele întâmplate. Inițial am crezut că este vorba despre o persoană care se află în evindențele noastre, dar după ce am urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere am constatat că femeia nu se afla în baza de date a Poliției. Mai mult ca sigur vorbim despr eo persoană cu tulburări psihice.

Din fericire, copilul este în siguranță, este îm brațele mamei. Probabil că va avea nevoie de consiliere psihologică pentru a putea să treacă peste această nefericită întâmplare. Femeia se află deja în arestul Poliției”, au spus reprezentanții Poliției din Tbilisi