News

O femeie a înjunghiat un copil, apoi l-a atacat pe al doilea sub ochii părinților. Video cu momentul înfiorător

30.08.2019 | 12:57
Momentul în care femeia l-a atacat pe copil. Sursa foto - facebook

Un incident cu adevărat dramatic s-a petrecut în Tbilisi, Georgia acolo unde o femeie a înjunghiat un copil, apoi l-a atacat pe al doilea chiar sub ochii părinților. Minorul care se plimba pe stradă împreună cu aceștia și cu sora lui a fost înjunghiat în față, din senin, de o femeie care trecea pe lângă ei. Întreg momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă. Astfel, în videoclipul făcut public se poate vedea tot ceea ce s-a întâmplat.

O femeie a înjunghiat un copil, apoi l-a atacat pe al doilea sub ochii părinților

Deodată, cea care trecea pe lângă ei a scos un cuțit și a vrut să-l taie pe băiețel. În doar câteva secunde, femeia a tăbărât și pe sora acestuia. Tatăl copilului a intervenit imediat, însă, femeia a reușit să meargă mai departe după ce l-a amenințat pe acesta cu cuțitul. Părinții micuței au declarat că nu o cunoșteau pe femeie. Deși a fugit de la fața locului,  în cele din urmă femeia a fost prinsă a doua zi.

Este vorba despre o persoană în vârstă de 51 de ani, care acum riscă să stea după gratii între șapte și zece ani, dacă va fi găsită vinovată.  Copilul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale pentru rănile pe care i le-a provocat la față. O ambulanță l-a dus la cea mai apropiată unitate medicală acolo unde doctorii i-au dezinfectat rănile de pe față, provocate în jurul nasului și a obrazului drept.  VEZI VIDEO CU ATACUL AICI

O femeie a înjunghiat un copil, apoi l-a atacat pe al doilea sub ochii părinților. Femeie, atac
Femeia a fost prinsă în doar câteva ore de poliția din Georgia. Sursa foto – facebook

Femeie l-a atacat pe copil din senin

„Am fost anunțați de mama copilului în legătură cu cele întâmplate. Inițial am crezut că este vorba despre o persoană care se află în evindențele noastre, dar după ce am urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere am constatat că femeia nu se afla în baza de date a Poliției. Mai mult ca sigur vorbim despr eo persoană cu tulburări psihice.

Din fericire, copilul este în siguranță, este îm brațele mamei. Probabil că va avea nevoie de consiliere psihologică pentru a putea să treacă peste această nefericită întâmplare. Femeia se află deja în arestul Poliției”, au spus reprezentanții Poliției din Tbilisi

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri