News

O femeie a murit la Gara de Nord. S-a prăbușit chiar pe peron

Incident tragic raportat joi seara la Gara de Nord din Capitală, acolo unde o femeie a murit. Intervenția medicilor a fost în zadar.
31.08.2023 | 23:09
O femeie a murit la Gara de Nord Sa prabusit chiar pe peron
O femeie a murit, joi seara, pe un peron din Gara de Nord. Sursa foto (ilustrativ): adevarul.ro
ADVERTISEMENT
31-08-2023
20:15

Femeia decedată la Gara de Nord avea 70 de ani. Două ore de resuscitare

Apar noi informații după evenimentul dramatic petrecut joi seara la Gara de Nord din Capitală. Femeia decedată avea 70 de ani. Aceasta venise cu trenul de la Constanţa şi urma să plece cu un alt tren spre Piteşti.

Timp de aproximativ două ore, personalul SMURD a făcut manevrele de resuscitare. Au fost în zadar, la vârstnica a fost declarată decedată, trupul fiind preluat de reprezentanţii IML.

Un caz dramatic a fost consemnat joi seara în Gara de Nord din București. O femeie care se afla lângă panoul de Sosire / Plecare a căzut la pământ. Alertate, echipajele medicale au intervenit, dar nu au mai reușit să o salveze.

O femeie a murit, joi seara, pe un peron din Gara de Nord

Reprezentanții CFR S.A. spun că, la orele serii, a fost solicitată intervenția Poliției Transporturi Feroviare și a unei echipe medicale, prin apel la 112. Asta după ce unei femei i s-a făcut rău și a căzut lângă alți călători.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, echipajul medical sosit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Femeia a fost declarată decedată. Ea se afla în fața panoului de Sosire / Plecare.

Din primele informații transmise de personalul feroviar al Gării de Nord, intervenția unei echipe medicale și a Poliției TF a fost solicitată la numărul de urgențe 112 după ce unei femei i s-a făcut rău și căzut lângă alți călători.

ADVERTISEMENT

Persoana respectivă se afla în fața Panoului de Sosiri/Plecări. Personalul medical a exercitat manevre de resuscitare, însă, din informațiile transmise de la fața locului, persoana a fost declarată decedată”, a declarat Oana Brânzan, purtător de cuvânt CFR SA, citată de Antena 3.

Incident grav petrecut la Gara de Nord și în debut de an

Tot în acest an, dar în debutul său, un alt incident grav a fost consemnat în zona Gării de Nord. Pe 28 februarie, o femeie de 30 de ani a fost înjunghiată în plină zi chiar în fața gării.

ADVERTISEMENT

Se pare că agresorul ar fi vrut o relaţie cu victima sa, pentru care făcuse o obsesie. Atacul s-a petrecut printre zeci de persoane. Un polițist a sărit în ajutorul tinerei, dar a fost și el rănit.

Momentul atacului a fost surprins de camerele video din fața Gării. Se observă cum tânăra stă rezemată de un perete. La un moment dat, bărbatul apare brusc și o atacă folosindu-se de arma albă.

ADVERTISEMENT

Agresorul a fost inițial reținut pentru 24 de ore. Apoi, a fost admisă propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile formulată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Acesta a fost acuzat pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor.

ADVERTISEMENT
Tags:
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Leguma cu care culegătorii au dat lovitura în această perioadă. E la discreţie...
Leguma cu care culegătorii au dat lovitura în această perioadă. E la discreţie şi ia de cele mai multe ori calea exportului
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
Gest ȘOCANT făcut de TATĂL lui VLAD PASCU în TRAFIC! Nimeni nu se...
Gest ȘOCANT făcut de TATĂL lui VLAD PASCU în TRAFIC! Nimeni nu se aștepta după TRAGEDIE
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Lista de boli pentru care se acordă șapte zile de concediu medical
Lista de boli pentru care se acordă șapte zile de concediu medical
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia...
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia Vântur: „Mama lui a declarat că Iulia...”