News

Accident grav pe ”Drumul morții”, cu o femeie decedată. Mașină de poliție implicată

Un grav accident rutier, cu o femeie decedată, a avut loc luni, 31 iulie, pe ”Drumul morții”. O mașină de poliție a fost implicată.
31.07.2023 | 18:30
Accident grav pe Drumul mortii cu o femeie decedata Masina de politie implicata
Mașină de poliție, implicată într-un grav accident în județul Vrancea: o femeie a murit. Sursa foto: monitoruldevrancea.ro
ADVERTISEMENT

Un nou accident grav a avut loc pe ”Drumul morții” – E 85. Evenimentul s-a soldat cu o femeie decedată și o altă persoană transportată la spital. O mașină de poliție a fost implicată într-o coliziune violentă.

Mașină de poliție, implicată într-un grav accident în județul Vrancea: o femeie a murit

Din primele informații, în tragedia rutieră petrecută pe raza localității Adjud, Vrancea, a fost implicată o autospecială de poliție nouă BMW care fusese alocată recent IPJ Suceava.

ADVERTISEMENT

Mașina MAI, la volanul căreia se afla un polițist sucevean care o aducea de la București la Suceava, a fost lovită de o mașină care a pătruns de pe un drum secundar.

Urmările impactului au fost cumplite. În urma accidentului, o femeie de 52 de ani a murit la Spitalul Municipal Adjud, iar o altă persoană a fost transportată la o unitate medicală din zonă.

ADVERTISEMENT

”Dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru a interveni la un accident rutier pe E85 în urma căruia au rezultat două victime încarcerate. La solicitare s-au deplasat două echipaje SAJ tip B2 cu asistent și echipajul de descarcerare SMURD.

La fața locului au fost identificate două victime: o femeie în vârstă de 52 ani inconștientă care prezenta politraumatism prin accident rutier. Aceasta a fost preluată și transportată la Spitalul Adjud. Aici, medicul de gardă a constatat decesul. Cea de-a doa victimă, un bărbat de 54 de ani prezenta un politraumatism prin accident rutier.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost preluat și transportat la aceeași unitate medicală. Ulterior a fost solicitat transferul la Spitalul Județean Focșani (Unitatea de Primiri Urgențe) cu echipaj SAJ de urgență tip C2 cu medic”, au transmis cei de la reprezentanții SAJ Vrancea, citați de Jurnal de Vrancea.

Accident mortal și lângă Calafat. Doi tineri au murit

A fost un debut negru de săptămână pe șoselele din România. Luni dimineața, polițiștii din Calafat au primit un apel prin 112 care informa că la ieșire din localitatea doljeană Moțăței a avut loc un grav accident rutier.

ADVERTISEMENT

Deplasați la fața locului, polițiștii au fost șocați când au văzut cum se transformase mașina într-un morman de fiare. Doi tineri aflați în vehiculul intrat într-un stâlp, ambii de 25 de ani, nu au mai putut fi salvați de medicii ajunși la fața locului. Alte trei persoane au ajuns la spital.

ADVERTISEMENT