News

O garsonieră a fost distrusă de un incendiu. Pompierii au găsit la fața locului un bărbat decedat

O garsonieră din Caransebeș a fost distrusă de un incendiu, în timp ce pompierii au găsit în interiorul clădirii un bărbat mort în vârstă de aproximativ 40 de ani.
04.05.2024 | 11:19
O garsoniera a fost distrusa de un incendiu Pompierii au gasit la fata locului un barbat decedat
O garsonieră a fost distrusă de un incendiu. Pompierii au găsit la fața locului un bărbat decedat. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Incendiul a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă. Pompierii au fost nevoiți să evacueze mai multe persoane, însă nu au mai putut face nimic pentru persoana care se afla în garsoniera cuprinsă de flăcări la miezul nopții.

O garsonieră a fost distrusă de un incendiu în Caransebeș

”În această noapte, în jurul orei 01:50, pompierii au fost solicitaţi să intervină pe strada Independenţei din municipiul Caransebeş, acolo unde a avut loc un incendiu într-o garsonieră situată la parterul unui imobil tip P+1.

ADVERTISEMENT

La faţa locului s-au deplasat, în cel mai scurt, pompierii din cadrul Detaşamentului Caransebeș. Aceștia au trimis la fața locului două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD.

De asemenea, au fost trimis două ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin şi două echipaje ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin”, au transmis reprezentanții ISU Caraş-Severin.

ADVERTISEMENT

Conform salvatorilor, nu mai puțin de 12 persoane s-au autoevacuat, în timp ce echipajele de pompieri au salvat 6 persoane. ”În interiorul locuinţei de unde a pornit focul a fost descoperit un bărbat decedat, în vârstă de 44 de ani.

Concomitent cu acţiunea de evacuare şi salvare a persoanelor, pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului. În urma evenimentului au ars mobilier şi articole textile şi s-au deteriorat pereţii şi tavanul locuinţei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, au fost afectaţi de fum pereţii holului de la parter”, mai arată sursa citată. Pompierii cred că cel mai probabil incendiul a fost provocat de o țigară aprinsă. În acest sens, pompierii atrag atenția oamenilor să nu fumeze în interior.

Un incendiu a cuprins o gospodărie din Botoșani, din cauza unui flex

Un incendiu la fel de violent izbucnea într-o gospodărie din Plopenii Mici, comuna Ungurenu, județul Botoșani. Conform pompierilor totul ar fi pornit de la un flex, pe care un bărbat în folosea pentru a tăia o bucată de tablă. Astfel, scânteile au ajuns pe niște furaje și au cuprins întregul depozit.

ADVERTISEMENT

Cea care a sunat la pompieri a fost soția bărbatului. “Soţia proprietarului a sunat după ajutor la pompieri, îngrijorată că incendiul s-ar putea extinde la casa aflată la mai puţin de zece metri de depozitul de furaje”, au precizat reprezentanții ISU. La fața locului au ajuns mai mulți pompieri din cadrul Stației Săveni, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

ADVERTISEMENT
Tags: