News

O garsonieră din Galați, mai mică decât cea de 11 mp din Cluj, a fost scoasă la vânzare. Care este prețul ei

O garsonieră din Galați, mai mică decât cea de 11 mp din Cluj, devenită virală acum câteva luni, a fost scoasă la vânzare. Iată care este prețul cerut de proprietar.
16.04.2022 | 00:07
O garsoniera din Galati mai mica decat cea de 11 mp din Cluj a fost scoasa la vanzare Care este pretul ei
ADVERTISEMENT

Un proprietar din Galați a scos la vânzare o garsonieră mai mică decât cea de 11 metri pătrați din Cluj. Este de precizat că aceasta se vinde nemobilată și dispune de aer condiționat.

O garsonieră din Galați, mai mică decât cea de 11 mp din Cluj, a fost scoasă la vânzare

Proprietarul cere suma de 11.000 de euro pentru o garsonieră de 10,25 metri pătrați din Galați. Este dotată cu instalație de aer condiționat, iar proprietarul o vinde nemobilată.

ADVERTISEMENT

Este chiar mai mică decât garsoniera de 11 mp din Cluj-Napoca, devenită virală în urmă cu câteva luni.

„Garsonieră cu grup sanitar din construcţie, amplasată la et 2/4 spre est; Cartier Micro 19- zona Bulevardul Otelarilor- Lidl market; intabulată – suprafaţă totală 10.25 metri pătraţi;

ADVERTISEMENT

Garsoniera este dotată cu instalaţie de aer condiţionat (aer rece/ cald), are contract individual la apă şi electricitate;

Se vinde nemobilată; preţ 11.000 de euro; acesta include toate taxele aferente tranzacţionării (fără alte taxe suplimentare)”, se arată în anunțul postat de proprietar, notează Antena 3.

ADVERTISEMENT

O garsonieră de 11 mp din Cluj, devenită virală după ce a fost scoasă la închiriere

În februarie, paginile de pe rețelele sociale au fost pline de comentarii din partea internauților, amuzați de o garsonieră de 11 metri pătrați din Cluj, scoasă la închiriere pentru suma de 200 de euro pe lună.

Anunțul de închiriere a stârnit zeci de mii de reacții ale utilizatorilor din mediul online. Românii au făcut glume și au realizat meme-uri cu garsoniera, iar aceasta a fost închiriată, în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

„Garsoniera este complet mobilată și utilată, centrală termică pe bloc, situată la etajul 4 din 4, cheltuieli lunare mici. Preț: 200 de euro (ușor negociabil)”, este anunțul postat pe pagina de Facebook a unei firme de imobiliare.

Până la urmă, garsoniera a fost închiriată pentru prețul de 180 de euro lunar, negociat de la 200.

Iată doar câteva dintre zecile de mii de comentarii lăsate de internauți la postarea anunțului despre închirierea imobilului de doar 11 mp:

„Se poate ridica din easy box?”; „Ar trebui să scoată măsuța, dă impresia de spațiu mic.”; „Dacă adorm pe canapea, îmi sare uleiul de la cartofii prăjiți pe față.”;

„Am fost refuzat de către agenție, pe motivul deținerii unui animal de companie de talie mare. Era vorba de un hamster.”; 

„Faci curățenie cu un șervețel umed.”; „O livrați și prin curier?”; „E așa mică încât intri și ieși din ea în același timp. E cuantică.”

ADVERTISEMENT