News

Un bărbat din Olt și-a înjunghiat mortal soția pe stradă, după care a fugit. Unde l-au prins polițiștii

Un bărbat din Olt și-a ucis soția pe stradă, după care a fugit. Individul a fost la scurt timp de oamenii legii care îl dăduseră în urmărire.
29.04.2024 | 21:12
Un barbat din Olt sia injunghiat mortal sotia pe strada dupa care a fugit Unde lau prins politistii
Un bărbat din Olt și-a înjunghiat mortal soția pe stradă, după care a fugit. Unde l-au prins polițiștii. Foto: Facebook Poliția Română
ADVERTISEMENT

Conform presei locale, individul în vârstă de 37 de ani locuia în Drăgănești-Olt, pe strada Căpitan Drăgănescu. Aici, după ce s-a certat cu nevasta sa, bărbatul ar fi târât-o în stradă, unde a înjunghiat-o mortal de mai multe ori, în piept.

Un bărbat din Olt și-a înjunghiat mortal soția pe stradă, după care a fugit

Oamenii legii au pornit atunci în urmărirea sa și au reușit să-l prindă cu ajutorul trecătorilor, câteva străzi depărtare. ”La data de 29 aprilie 2024, în jurul orei 15:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi înjunghiat o femeie, pe strada Căpitan Drăgănescu din orașul Drăgănești-Olt, după care ar fi fugit într-o direcție necunoscută”, a transmis IPJ Olt, conform Gazeta Oltului.

ADVERTISEMENT

Din păcate femeia a suferit răni care nu au putut fi închise de medici, fiind constatat decesul. Acum, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și are toate șansele să-și petreacă următorii ani după gratii. La fața locului a ajuns inclusiv o echipă din cadrul Serviciului Investigații Criminale Olt și Serviciului Criminalistic Olt.

Femeia a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde a decedat. În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat bărbatul bănuit de comiterea faptei pe strada Livezilor din orașul Drăgănești-Olt, acesta fiind condus la sediul poliței pentru audieri”, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT

Un bărbat din Dolj și-a ucis soția după care s-a sinucis

În urmă cu o lună, un bărbat din comuna doljeană Breasta își ucidea soția, o femeie cu 24 de ani mai tânără, după care alegea să își pună capăt zilelor. Grijuliu, acesta a ascuns o sumă de bani în mașina de spălat și a lăsat un bilet de adio prin care le-a transmis cunoscuților că acei bani sunt pentru înmormântare.

Cadavrele celor doi soți au fost găsite de o femeie care a sunat la 112. ”Inspectoratul de Poliței Județean Dolj a fost sesizat cu privire la faptul că, într-un imobil din comuna Breasta se află două persoane decedate. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiști din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Breasta, fiind găsite cadavrele a două persoane, un bărbat de 60 de ani și o femeie de 36 de ani, soț și soție”, au anunțat reprezentanții IPJ Dolj.

ADVERTISEMENT

Vecinii sunt și acum în stare de șoc, mai ales că cei doi s-ar fi iubit. Oamenii spun că în urmă cu mai mulți ani femeia i-ar fi salvat viața bărbatului, alegând să-i doneze un rinichi, însă acesta ar fi devenit exagerat de gelos. ”Erau cumsecade, păreau un cuplu fericit. Chiar dacă era o mare diferență de vârstă între ei nimeni nu se gândea că s-ar putea întâmpla așa ceva”, au povestit vecinii, conform Adevărul.

Unul dintre nepoții sinucigașului spune că acesta și-ar fi sunat înainte să se omoare o rudă. ”Nu știu ce a fost între ei. Unchiul meu a sunat-o pe fiica lui în America, adică pe verișoara mea și-a zis că a omorât-o pe Iulia, adică pe soția lui și că se omoară și el după ce o să închidă telefonul. Și i-a mai zis să vină în România. A zis… am lăsat banii în mașina de spălat să ne înmormântați… apoi a închis”, a declarat tânărul.

ADVERTISEMENT

”Ei erau împreună de vreo 15 ani cred și acum câțiva ani, soțul a fost la un pas de moarte. Femeia l-a salvat, i-a donat un rinichi. Este incredibil ce s-a întâmplat. Era foarte gelos, ea fiind mult mai tânără. Sigur din gelozie a omorât-o”, au explicat vecinii. Ancheta va încerca să determine ce s-a întâmplat cu exactitate.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot...
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
Jurnalista care s-a iubit cu Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare pe plajă. Este cu...
Jurnalista care s-a iubit cu Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare pe plajă. Este cu 31 de ani mai tânără decât miliardarul
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Reclamații la pizezeria lui Garcea. Clienții acuză calitatea serviciilor
Reclamații la pizezeria lui Garcea. Clienții acuză calitatea serviciilor
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile...
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile pasagere şi a treia căsătorie
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților