Life

O garsonieră minusculă din Târgu Jiu a fost dată spre închiriere. Oamenii au rămas fără cuvinte: „Unde e wc-ul? / În dulap”

Câți bani cere un proprietar pentru o garsonieră minusculă din Târgu Mureș. Cei care au văzut anunțul au crezut că e vorba despre o glumă.
12.01.2024 | 20:48
O garsoniera minuscula din Targu Jiu a fost data spre inchiriere Oamenii au ramas fara cuvinte Unde e wcul  In dulap
O garsonieră minusculă din Târgu Mureș a fost scoasă spre închiriere. Sursa foto: colaj Fanatik, observatornews.ro.
ADVERTISEMENT

Un nou anunț de închiriere face furori pe internet, după ce un proprietar din Târgu Mureș a publicat mai multe imagini cu o garsonieră minusculă despre care spune că este potrivită pentru studenți.

Anunțul de închiriere care i-a lăsat pe mulți fără cuvinte

Garsoniera celebră din Cluj, scoasă spre închiriere cu 180 de euro pare să fie detronată de o altă locuință minusculă, de data aceasta din Târgu Mureș. Anunțul proprietarului a devenit virală în mediul online.

ADVERTISEMENT

Conform acestuia, locul este, mai degrabă, studenților, mai ales că este situată în apropierea Universităţii de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade”. Dar felul în care arată i-a uimit pe mulți.

Anunțul de închiriere a atras numeroase comentarii din partea oamenilor care au rămas fără cuvinte atunci când au văzut cât de mică este, dar și modul în care a fost amenajată de către proprietari.

ADVERTISEMENT

Mai exact, patul este poziționat exact lângă masa și chiuveta din bucătărie. Pentru că, în garsoniera minusculă din Târgu Mureș,există o singură chiuvetă și pentru zona de baie, dacă se poate numi așa.

Cabina de duș este la rândul său poziționat chiar lângă biroul viitorului chiriaș. De fapt, toate obiectele amintite mai sunt se află unul lângă altul, ceea ce a stârnit numeroase controverse pe internet.

ADVERTISEMENT

Ce părere au avut oamenii despre garsoniera minusculă din Târgu Mureș

Una dintre cele mai mari curiozități a fost unde este toaleta. Iar sugestiile nu au întârziat să apără. Unii au susținut că aceasta ar putea fi ascunsă în șifonier sau la ceilalți locatari ai blocului.

„Unde e wc-ul? / În dulap”, au fost două dintre comentarii. De asemenea, mulți s-au întrebat care este prețul pe care proprietarul îl cere pentru locuința sa. „E și la demisol! Un deliciu? Cat? 200 de euro?”, a spus cineva.

ADVERTISEMENT

Chiria lunară pentru garsoniera minusculă din Târgu Mureș nu a fost precizat, însă internauții nu s-au arătat prea interesați pentru a se muta acolo. „Perfectă pentru un tânăr student. Ieși din duș și te pui să înveți”/ „Aici mâncai, aici mă c***i”, au fost alte comentarii, conform observatornews.ro. 

ADVERTISEMENT