News

O învățătoare s-a sinucis cu o săptămână înainte să înceapă școala

02.09.2019 | 15:31
O invatatoare sa sinucis cu o saptamana inainte sa inceapa scoala

O învățătoare din județul Vâlcea s-a sinucis cu doar o săptămână înainte să înceapă școala, scrie gazetavâlceană.ro. Moartea acesteia i-a șocat pe medicii legiști, căci femeia s-a spânzurat de clanța uneia dintre ușile din casă.

Învățătoarea Nicoleta Grigoroiu și-a pus capăt zilelor la vârsta de 55 de ani

Femeia era învățătoare la Școala Gimnazială Nr. 4 din municipiul Râmnicu Vâlcea. Nicoleta Grigoroiu și-a încheiat socotelile cu viața la vârsta de 55 de ani, lăsând în urmă multă durere printre oamenii care au cunoscut-o. Trupul neînsuflețit al cadrului didactic a fost descoperit de sora dăscăliței, care a alertat imediat autoritățile.

Învățătoarea s-a sinucis astăzi și nu se știe deocamdată care sunt motivele care au dus la acest gest extrem. Cel mai probabil femeia avea probleme financiare, însă nimeni nu a auzit-o plângându-se de ceva, ceea ce înseamnă că a ținut suferința ascunsă pentru ea până în punctul în care a recurs la această decizie radicală, complet nefericită.

învățătoare vâlcea
Procurorii cercetează locuința cadrului didactic. Sursa foto: antena3.ro

Locuința cadrului didactic este cercetată de procurori

„Criminaliștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea efectuează cercetări într-o locuință din municipiu, acolo unde o persoană de sex feminin s-ar fi sinucis prin spânzurare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea, Gabriel Popescu.