Life

O nouă lovitură imobiliară în Cluj. Garsonieră minusculă, vândută la preț colosal. Cât a costat, de fapt, metrul pătrat

Garsoniera din Cluj care se vinde la prețul unui apartament. Cum arată locuința care a stârnit un val de controverse în mediul online.
25.01.2024 | 20:00
O noua lovitura imobiliara in Cluj Garsoniera minuscula vanduta la pret colosal Cat a costat de fapt metrul patrat
Garsoniera din Cluj care se vinde la prețul unui apartament. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că piața imobiliară din România este un joc de noroc. Prețurile fluctuează de la o zi la alta, ceea ce îi derutează destul de mult pe cumpărători. Însă, un lucru este cert. În Cluj, apartamentele și garsonierele se vând ca pâinea caldă, semn că românii nu se uită prea mult la bani.

Garsoniera de 22 de mp, vândută la preț de apartament

Clujul este unul dintre cele mai scumpe orașe din România. Aici, traiul de viață este destul de costisitor, iar unul dintre segmentele unde se resimte cel mai mult acest lucru este cel imobiliar.

ADVERTISEMENT

În Cluj, atât închirierea, cât și cumpărarea de imobile poate fi o adevărată provocare. De-a lungul timpului, mai multe anunțuri au ajuns virale pe internet și pare că istoria se repetă.

La început de an, un anunț cu o garsonieră de vânzare a atras atenția tuturor. Prețul ei a fost unul colosal, după cum susțin cei care au reușit să vadă pozele cu ea. Și, totuși, are șanse să își găsească un cumpărător.

ADVERTISEMENT

Garsoniera este una de mici dimensiuni, dar asta nu l-a împiedicat pe proprietar să își încerce norocul pe platformele dedicate imobiliarelor. În ciuda controverselor pe care le-a iscat în online, garsoniera a reușit să primească și recenzii bune.

Imobiliarele din Cluj au luat prin surprindere întreaga Românie

Locuința în cauză măsoară nici mai mult, nici mai puțin de 22 de mp. Cei care au văzut anunțul au rămas uimiți de prețul pe care bărbatul l-a cerut. Nici mai mult, nici mai puțin de 105.000 de euro, potrivit stiridecluj.ro.

ADVERTISEMENT

La o simplă analiză a pieței imobiliare, internauții au sesizat faptul că proprietarul a cerut pe o garsonieră prețul unui apartament. Și, totuși, garsoniera are un plus, în ciuda prețului piperat.

Zona în care se află garsoniera este considerată a fi una de lux, foarte apropiată de centrul orașului. Ba chiar, înainte de a posta anunțul, proprietarul a renovat locuința pentru a-și justifica prețul.

ADVERTISEMENT

Ceea ce i-a deranjat și mai mult pe cei care au văzut anunțul a fost arhitectura și modul de organizare al garsonierei. Din dorința de a valorifica orice centimetru din garsonieră, proprietarul a ales să monteze chiuveta asupra mașinii de spălat.

Mai în glumă, mai în serios, anunțul a reușit să stârnească un val de reacții. Nimeni nu a înțeles de ce proprietarul a ales un preț atât de piperat pentru o garsonieră unde abia se poate trăi decent.

ADVERTISEMENT
Tags: