Life

O vedetă din România vrea să nască în apă: “Dureri mai puţine, travaliu mai scurt”

O vedetă din România spune că vrea să-și aducă copilul pe lume în apă. Aceasta consideră metoda mai eficientă, deoarece va avea dureri mai puține și un travaliu mai scurt.
02.08.2022 | 19:47
O vedeta din Romania vrea sa nasca in apa Dureri mai putine travaliu mai scurt
Cristina Almășan vrea să nască în apă. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai cunoscute vloggerițe din România vrea să nască în apă. Este vorba despre Cristina Almășan care a dezvăluit nu de curând fanilor că va deveni mamă.

Cristina Almășan vrea să nască în apă

Cristina Almășan va aduce pe lume o fetiță. Până atunci nu mai este foarte mult și se gândește la modalitatea prin care va face acest lucru. Vloggerița vede nașterea în apă cea mai eficientă și mai puțin dureroasă.

ADVERTISEMENT

‘’Dureri mai puține, apa relaxează musculatura și articulațiile, travaliu mai scurt, iar pentru bebel trecerea de la interior la exterior e mai ok, pentru că dintr-un mediu acvatic (lichidul amniotic în care stă 9 luni) iese tot într-un mediu acvatic ( bazinul cu apă caldă de la clinică)”, a scris Cristina Almășan pe Instagram.

Când va naște Cristina Almășan

Celebra vloggeriță a mai dezvăluit fanilor că se află, în prezent, în 36 de săptămâni și crede că până pe 30 august o va ține în brațe pe fetița sa, deoarece din săptămâna 37 totul devine incert.

ADVERTISEMENT

‘’Astăzi am fix 36 de săptămâni. Teoretic, ar trebui să vină pe 30 august. Practic, din săptămâna 37 poate oricând să vină’’, a mai notat Cristina Almășan.

Cristina Almășan este unul dintre cei mai vechi și mai de succes vloggeri din România. Pe rețelele de socializare are sute de mii de urmăritori care o apreciază pentru conținut.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu pentru Cancan.ro, Cristina Almășan a mărturisit cum s-a apucat de vlogging. Se întâmpla în 2017, dar după o perioadă în care avea deja de a face cu mediul online.

”În 2013 l-am cunoscut pe Mikey Hash, cu care am început sa colaborez pe partea actoricească din vlogurile lui. Ulterior, am colaborat și pe partea de social media.

ADVERTISEMENT

Mai exact, eu mă ocupam de postările și mesajele de pe paginile lui. Abia mai târziu, în 2017, am decis să mă apuc și eu de vlogging, pentru că simțeam că Youtube-ul poate deveni ca o a doua scenă pentru mine. Eu eram actriță în perioada respectivă”, a detaliat Cristina Almășan pentru Cancan.

ADVERTISEMENT
Tags: