Fotbal intern

Oamenii din fotbal reacționează după ce au aflat drama lui Florian Walter. Selecționerul Contra, în stare de șoc: „Nu-mi vine să cred”. Exclusiv

16.05.2019 | 22:07
Oamenii din fotbal reactioneaza dupa ce au aflat drama lui Florian Walter Selectionerul Contra in stare de soc Numi vine sa cred Exclusiv

FANATIK a anunțat că Florian Walter (56 ani) a suferit un atac cerebral în cursul zilei de joi, iar în prezent se află în moarte clinică la Spitalul Floreasca din București. 

Oamenii din fotbal reacționează după ce au aflat drama lui Florian Walter

Fostul acționar de la Dinamo, Petrolul și U Cluj a lucrat de-a lungul timpului cu oameni importanți din fotbalul românesc, iar trei dintre ei au vorbit în exclusivitate pentru FANATIK. Cu Bogdan Bălănescu, Walter a colaborat în perioada când era acționar la Dinamo, iar actualul președinte al clubului din Ștefan cel Mare era administrator delegat la echipa secundă. Walter a lucrat cu Valeriu Răchită și cu Cosmin Contra la Petrolul, selecționerul naționalei României aducând Cupa României la Ploiești în perioada când Walter era patronul clubului. De altfel, Contra i-a rămas la inimă lui Walter, acesta spunând despre el că merită să fie selecționerul României încă din 2014, cu trei ani mai devreme până la oficializare.

„Am rămas blocat când am aflat. Îmi e şi greu să vorbesc. Nea Florin este un mare dinamovist, un dinamovist special. Noi, dinamoviştii, ne rugăm la Dumnezeu să îl ajute să îşi revină. Îmi aduc aminte când am promovat din Liga a 3-a în Liga a 2-a cu Dinamo 2. Dumnealui se ocupa atunci de echipă şi ce momente frumoase am trăit” – a spus Bogdan Bălănescu, președinte Dinamo București,  pentru FANATIK.

“Nu pot să cred ce aud. Sunt pe stadion la Timișoara, la Ripensia – Petrolul. Nu mai știam de ceva vreme ceva de el, dar cum să se întâmple așa brusc? Și mama a murit acum un an jumate tot de atac cerebral. Doamne ferește! Sa sperăm că doctorii îl vor salva. Dacă are zile, vă trăi” – a spus Valeriu Răchită, antrenor ACS Poli Timișoara, pentru FANATIK.

“Sunt şocat. Nu îmi vine să cred! Când s-a întâmplat? Azi? Dumnezeule… Îmi pare nespus de rău. Nespus de rău… Sper din suflet să îşi revină” – a spus Cosmin Contra pentru FANATIK.