Life

Oana Roman, probleme după ce și-a pierdut mama. Vedeta a chemat ambulanța pentru fiica ei

Oana Roman se confruntă cu probleme după ce și-a pierdut mama. Isabela, fiica ei, s-a simțit rău. Vedeta a chemat ambulanța.
28.02.2024 | 15:17
Oana Roman probleme dupa ce sia pierdut mama Vedeta a chemat ambulanta pentru fiica ei
Oana Roman a chemat ambulanța pentru fiica ei, Isabela. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce și-a pierdut mama, Oana Roman are parte de alte probleme. Fiica vedetei, Isabela, s-a simțit rău, așa că aceasta a chemat ambulanța pentru ea.

Ce probleme are Oana Roman după ce și-a pierdut mama. Vedeta a sunat la ambulanță pentru fiica ei

La finalul săptămânii trecute, Oana Roman și-a pierdut mama. Mioara Roman avea 83 de ani, iar în ultimii ani din viață s-a confruntat cu probleme mari de sănătate.

ADVERTISEMENT

Vedeta a internat-o la un centru de vârstnici pe cea care i-a dat viață, acolo unde fosta profesoară de limba arabă a primit îngrijirile medicale de care avea nevoie.

Luni, 26 februarie, a avut loc înmormântarea Mioarei Roman. Alături de Oana Roman a fost și fiica ei, Isabela, care și-a condus bunica pe ultimul drum.

ADVERTISEMENT

Cele două suferă foarte mult după pierderea Mioarei Roman și traversează o perioadă dificilă. După decesul mamei sale, Oana Roman a trecut prin momente de panică deoarece fiica ei nu s-a simțit bine.

Potrivit unor dezvăluiri făcute de către o sursă apropiată a celor două, pentru Spynews.ro, Isabela nu s-a simți bine după înmormântarea bunicii sale.

ADVERTISEMENT

Din cauza perioadei stresante prin care trece, Isabela nu s-a simțit deloc bine, așa că Oana Roman ar fi chemat ambulanța acasă marți seară, pentru ca fiica ei să primească îngrijiri medicale.

Un alt lucru care le-a șocat pe cele două a fost faptul că Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman și tatăl fiicei sale, nu a venit la funeraliile Mioarei Roman.

ADVERTISEMENT

Isabela ar fi fost foarte dezamăgită că tatăl ei nu i-a fost alături după moartea bunicii, conform sursei menționate. În plus, Marius Elisei nu ar fi trimis nicio coroană sau un buchet de flori după decesul fostei soacre.

În timpul căsniciei cu Oana Roman, Marius Elisei a locuit și el în casa cu mama acesteia. Mai mult, Mioara Roman i-ar fi luat apărarea de multe ori fostului ginere, astfel că relația lor era destul de bună.

Absența lui Marius Elisei de la înmormântare ar fi motivul pentru care Isabela nu s-a simțit bine. Acest lucru, pe lângă moartea bunicii, a fost foarte stresant pentru fiica Oanei Roman.

Oana Roman, mesaj după înmormântarea Mioarei Roman

După ce și-a pierdut mama și a avut loc înmormântarea acesteia, Oana Roman a ținut să le mulțumească tuturor pentru mesajele de susținere primite de atunci. Totodată, vedeta i-a mulțumit și Gabrielei Lucuțar, organizatoarea înmormântării, pentru felul în care s-a ocupat de tristul eveniment.

“Mulțumesc pentru toate mesajele, pentru toată susținerea, pentru toate gândurile pentru mama, pentru tot ajutorul moral. Mulțumesc celor care au venit să își ia rămas bun de la mama.

Mulțumesc rudelor care au fost lângă noi și lângă mama. Mulțumesc pentru că am un copil minunat și perfect. Isabela, minunea mea. Mulțumesc, Gabriela, pentru tot și pentru profesionalismul tău desăvârșit”, este o parte din mesajul postat de Oana Roman pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: