Life

Înmormântarea Mioarei Roman s-a încheiat. Oana Roman, în lacrimi. Petre Roman și fata Catincăi nu au fost prezenți

Înmormântarea Mioarei Roman are loc azi, la Cimitirul Reînvierea din Capitală. Familia fostei profesoare se desparte de ea.
26.02.2024 | 16:36
Inmormantarea Mioarei Roman sa incheiat Oana Roman in lacrimi Petre Roman si fata Catincai nu au fost prezenti
Înmormântarea Mioarei Roman are loc astăzi, 26 februarie 2024. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT
26-02-2024
14:39

Înmormântarea s-a încheiat

Înmormântarea Mioarei Roman a ajuns la final. Sicriul a fost depus în groapă, în cimitirul Reînvierea. Petre Roman și Calina, fata Catincăi, nu au fost prezenți la nefericitul eveniment.

Oana Roman și sora ei au fost nedespărțite din momentul în care Catinca a ajuns, cu întârziere, la slujbă. 

26-02-2024
14:31

Imagini emoționante

Catinca și Oana Roman trec prin cea mai dură parte a înmormântării. Și fata Oanei, Izabela, nu s-a dezlipit de sicriul bunicii sale, ținând, în drumul spre groapă, mâna pe el. 

mioara roman înmormântare
Captură România TV
oana roman
Oana Roman, năpădită de lacrimi. Captură RTV

 

26-02-2024
14:16

Cortegiul funerar a ajuns la cimitir

Cortegiul funerar a ajuns la cimitir. Urmează cele mai cumplite momente pentru Catinca și Oana Roman. În scurt timp, Mioara va fi îngropată în locul de veci.

La înmormântare este prezentă și fata Oanei, Izabela, însă cealaltă nepoată, Calina, nu a putut ajunge. În aceste momente se cântă „Veșnica pomenire”.

26-02-2024
13:40

Slujba de înmormântare s-a încheiat

Slujba de înmormântare s-a terminat. Catinca și Oana Roman o conduc pe mama lor spre cimitir. Sicriul cu trupul Mioarei Roman a fost pus în mașina care se îndreaptă spre cimitirul Reînvierea.

mioara roman
Mașina cu sicriul Mioarei Roman se îndreaptă spre cimitir. Captură România TV
26-02-2024
12:49

Catinca și Oana, alături de mama lor, pe ultimul ei drum

oana si catinca
Catinca și Oana, în biserică. Foto: România TV

 

Oana Roman și Catinca, în timpul slujbei de înmormântare. Fetele Mioarei Roman țin câte o lumânare ascultându-i pe cei patru preoți care se ocupă de ceremonie.

 

26-02-2024
12:07

Colivă învelită în foițe de aur. Petre Roman nu mai ajunge la înmormântare?

Nu doar aranjamentul floral de la înmormântare este unul special, ci și coliva. Oana și-a dorit ca aceasta să fie învelită în foițe de aur, la care s-au atașat niște perle de zahăr. 

Până în acest moment, Petre Roman, fostul soț al Mioarei, nu a ajuns la înmormântare, deși aseară a fost prezent la priveghi.

26-02-2024
12:01

A început slujba de înmormântare: „Oana visat-o pe mama ei azi noapte”

Catinca Roman încă nu a ajuns la înmormântarea Mioarei Roman. Slujba a început chiar în acest moment. Motivul pentru care Catinca întârzie este pentru că toată noaptea a petrecut-o la sicriul mamei sale, la priveghi.

La înmormântare a ajuns și Mihai Mitoșeru, prieten apropiat de Oana Roman. Gabriela Lucuțar a dezvăluit, la Antena Stars, că Oana a visat-o pe mama ei: „Oana a visat-o pe mama ei azi noapte. Este tot mai tristă pe măsură ce se apropie momentul despărțirii”.

26-02-2024
11:06

Primele imagini din ziua despărțirii de Mioara Roman

FANATIK a obținut primele imagini din biserica unde are loc slujba de înmormântare a Mioarei Roman. Oana nu pleacă de lângă sicriul mamei sale, unul înconjurat de munți de flori albe.

De asemenea, pe crucea fostei soții a lui Petre Roman este trecut numele complet al acesteia. Puțini știu că avea și un alt prenume. Vezi aici imaginile.

26-02-2024
09:47

Înmormântarea va începe la ora 14

Înmormântarea este programată să înceapă în jurul orei 14, așa cum a anunțat familia în mod oficial. Slujba de înmormântare a Mioarei Roman are loc la Biserica Sf. Gheorghe din București, acolo unde a fost depus trupul neînsuflețit duminică, 25 februarie 2024.

La înmormântare sunt așteptate rudele Mioarei Roman, dar și oamenii simpli care au admirat-o, printre care foștii ei elevi. 

Înmormântarea Mioarei Roman are loc azi, 26 februarie 2024, la Cimitirul Reînvierea. Fosta soție a lui Petre Roman s-a stins din viață după o lungă luptă cu boala, suferind de Parkinson. Cele două fiice ale Mioarei Roman sunt extrem de îndurerate și se pregătesc să o conducă pe ultimul drum pe mama lor.

Înmormântarea Mioarei Roman are loc astăzi, 26 februarie 2024

Înmormântarea Mioarei Roman a fost bine organizată în cel mai mic detaliu de Gabriela Lucuțar, cunoscută publicului și sub titulatura de ”Regină a Întunericului”. Fetele Mioarei au apelat la serviciile cunoscutei afaceriste. Au avut încrederea în ea după ce au văzut cum a organizat și alte înmormântări și parastase ale unor personalități cunoscute precum regretata cântăreață Ionela Prodan.

ADVERTISEMENT

Gabriela Lucuțar, cea care se ocupă de înmormântarea Mioarei Roman, a oferit, la scurt timp după ce s-a aflat că fostul cadru universitar s-a stins din viață, câteva detalii despre solicitările pe care Oana le-a avut.

Regina Întunericului s-a ocupat de tot

Regina Întunericului a dezvăluit, pentru click.ro, că Oana i-a cerut ca evenimentul să fie unul decent. I-a mai cerut să o facă frumoasă pe mama ei, „pentru că a fost o femeie frumoasă”. Procedura de înfrumusețare a defunctei are și un termen de specialitate. E vorba despre tanaoestetică funerară (o procedură de reconstrucție).

ADVERTISEMENT

De asemenea, pentru slujba și înmormântarea Mioarei Roman, Oana a cerut foarte multe flori albe, chiar „un munte de flori albe”, potrivit sursei menționate. Slujba de înmormântare este oficiată azi, 26 februarie, la Biserica Gheorghe cel Nou. Acolo a fost dusă cu o limuzină de lux. Patru preoți se ocupă de ceremonia religioasă, una extrem de dureroasă pentru familie și cunoscuți.

Silvia Chifiriuc, taxată de internauți

Petre Roman s-a prezentat, aseară (25 februarie) la priveghi. Le-a fost și le este aproape celor două fete ale Mioarei Roman, în ciuda relației reci care a existat între ei. Legat de moartea fostei profesoare de limbă arabă a existat și o controversă în mediul online.

ADVERTISEMENT

Silvia Chifiriuc, actuala soție a fostului premier al țării, a postat un mesaj în care a spus că sărbătorește ziua de Dragobete. Textul scris de Silvia a fost considerat drept o ofensă la adresa Mioarei Roman. Internauții au fost de părere că și-a ales un moment prost în care să spună cum marchează ziua îndrăgostiților la români.

Imediat după ce s-a aflat că Mioara Roman a murit, Petre Roman a făcut câteva declarații pentru FANATIK. Ne-a spus că Mioara a făcut numai bine cât a trăit. Ne-a mai zis că a lăsat în urmă niște valori, oameni importanți pe care i-a format ca dascăl. Din mâna ei au ieșit de la respectați jurnaliști la diplomați.

ADVERTISEMENT