Life

Oana Turcu a dezvăluit metoda prin care a scăpat de vergeturi: “Devine o plăcere zilnică”

Oana Turcu a dezvăluit metoda prin care a scăpat de vergeturi. Cum a reușit soția lui Cristi Brancu să le diminueze vizibil.
25.04.2023 | 18:11
Oana Turcu a dezvaluit metoda prin care a scapat de vergeturi Devine o placere zilnica
Oana Turcu a dezvăluit metoda prin care a scăpat de vergeturi. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Oana Turcu a dezvăluit modalitatea prin care a reușit să scape de vergeturi. Soția lui Cristi Brancu  a făcut un obicei din masajul pentru a scăpa de vergeturi.

Oana Turcu a dezvăluit metoda prin care a scăpat de vergeturi

Aceasta spune că folosește ulei făcut în casă de migdale sau de mure. Cu ajutorul acestuia, vergeturile se estompează foarte mult. De asemenea, Oana Turcu a mărturisit că îi place acest ritual.

ADVERTISEMENT

“Nimic mai plăcut, pentru a da stop vergeturilor, decât un mare răsfăț casnic – masaj cu un ulei bun, făcut de dumneavoastră sau de cineva drag!

Cu un ulei bogat de migdale parfumat, de exemplu cu o mireasmă de mușchi și mură, masajul devine o plăcere zilnică, iar vergeturile se estompează foarte mult”, a mărturisit Oana Turcu, conform Ciao.

ADVERTISEMENT

Secretul tenului de la Oana Turcu. Ce face aceasta

Oana Turcu a spus și care este secretul tenului ei. Vedeta spune că mereu se masează cu ulei de migdale. Aceasta are grijă să îl protejeze de efectele nocive ale soareului.

De asmenea, Oana Turcu spune că ceea ce a ajutat-o foarte mult în tratarea acneei au fost produsele cu propolis. Ea a folosit mult timp laptele demachiant cu propolis, dar și o cremă hidratantă. Chiar dacă a reușit să scape de acnee, Oana Turcu încă mai folosește produsele pe bază de propolis.

ADVERTISEMENT

“Trebuie să știți ceva despre tenul meu. Primul lucru – că iubește, ca și mine, soarele. Așa că mă masez des cu uleiul bogat de migdale parfumat.

Al doilea – am suferit ani de zile de o acnee extrem de dură. Iar secretul devenirii mele a fost întâlnirea cu produsele pe bază de propolis – lapte demachiant și cremă cu propolis. M-au salvat și le mai folosesc din când în când”, a mai spus Oana Turcu.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Oana Turcu are și un ritual specific pentru a avea tălpi frumoase. O cremă anti-îmbătrânire pentru picioare poate face minuni, mai ales dacă o folosim zilnic.

ADVERTISEMENT
Tags: